Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
En sem ertem, a legfullosabb Miele konyhat is megkapod mar a felebol, borhutovel es minden szir-szarral.
Anyám másfél éve építette át a konyháját, 750k volt az egyedileg gyártatott bútor, meg újabb 600k a beépíthető sütő+főzőlap, mosogatógép, mosogató, páraelszívő.
Pedig messze nem a legalapabb cuccokat vette.(Aztán persze engem cseszegetett napokig, hogy programozzam be a sütőjét, ha már én vagyok az informatikus.)
-
t72killer
titán
#20: egy perc "felszabadult idő" se lesz, a konyha helyett szüntelen kütyübuzerálással lesz az állampolgár elfoglalva, hogy melyik patchet telepítsem, h ne savanyodjon meg a tej, hogyan küldök bitcoin-t a nigériai hackereknek, akik ransomware-t telepítettek a sütőmre és mindjárt odaég a pulyka, stb. Ja, és mieza förtelmes szag, miért halt le a komplett rendszer frissítés után és olvadt le a hűtő másfél hete, a nyaralás második napján!?!?!
-
vicze
félisten
Attól hogy te beépítetted nem lesz a többség beépített.
Az okos eszközök jó 90%-ka különálló és nem beépített egység, összetenném a két kezem, ha beépítettből olyan lenne a kínálat, mint különállóból. Mi pont ezzel vagyunk meglőve, mert itt(UK) az ég világon minden beépített, és az okos eszközök meg mocskosul nem azok, még csillagászati összegért is csak buta elavult beépített izét kapsz. Beépített eszközöknél nagyon ritka a minőség és funkció gazdagság sajnos.
Amúgy arra szerettem volna rávilágítani, hogy maga az "okos konyha" gyakorlatban nem létezik. 1-1 eszköz van, ami esetlegesen "okos" és ráfogják, hogy okos konyha csak azért mert. Sőt maguk az okos házak olyan gyerekcipőben vannak, hogy még csak talán földön kúszásnak nevezném csak.
-
törölt tag
Mivel a német ingatlanok több mint fele bérlakás, és ott a konyha nem a lakás része, bizony viszi mindenki magával, vagy adja el E-bayen szarér-húgyért. Pláne, hogy nem is passzol bármelyik lakásba egy adott konyha. Ötvenezer eurót bérleménybe konyhára a német se költ.
Amire te gondolsz, az maximuma saját tulajdonú, építés közben már eladott lakás, ahová a delikvens maga veszi a bútort, vagy a vásárlás során már leegyezteti a kivitelezővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Béta iOS-t használók topikja
- Automobilista 2
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Bluetooth hangszórók
- OpenWRT topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest