- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Android dual SIM okostelefonok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Ide írok, mert a cikksorozat ezen része tűnik leginkább témához passzolónak.
Szóval lehet hogy ezt linkelni kellene valahogy a közelben lakóknak is.Nemrég vettem wireless routert, a site survey menüpont alatt rögtön talált is 6 hálózatot a sajáton kívül, ennél 3-nál az Encrypt fül felett lazán egy no van csak beírva.
4-nek az SSID-je még mindig a gyári, legalább az egyik beállította a wpa-psk-t encrypt-nek. -
mizu_
tag
Sziasztok!
"Ajánlott védelem:
Terület: Otthon, érzékenyebb adatokkal, kisebb irodák
WPA/WPA2-PSK titkosítás, erős jelszóval, MAC-filtering és/vagy SSID-elrejtés"Ezen mennyit dob ha az ember hetente lecseréli a 30 karakteres jelszavát +az SSID-t, amiben szintén vannak speciális karakterek?
-
hehehehe
tag
nah ezis jo volt
varom a kovetkezot
-
t72killer
titán
én csak a registrybuherálós megoldást ismerem, XP 32 bit alatt a regedt32 szerkesztőt használva át lehet írni a MAC-os keyt. (vagy ha nincs, akkor hozzá lehet adni újként
)
Vista alá nem tudok módszert
Szép írás, gratu
-
waccamár
senior tag
MAC-címet lehet állítani win-alól is.
hálózati helyek/helyi kapcsolat/tulajdonságok/általános fül/beállítás/speciális/network adress-hez kell beírni a MAC címet.
én ezt akkor használtam, mikor az én laptopommal barátnőméknél akartam netezni. nekik chello-s netük van, és az meg ugye MAC-címhez rendelt. megnéztem a címüket, beírtam az én gépemre, és működött..
csak úgy érdekességképp ;)(network adress helyett kártyától függően lehet más megnevezés is, MAC-address, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest