Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
ez nem a köpködésről szól!!! akkor szólna arról ha egy rosszalló a jó érdekében tenne ilyet! mivel nem lehet szűrni a dolgot (érdemben, és mint tudjuk a magyar nép sem különb egy bizonyosnál sok színben), az eléggé szarul esik - nekem is - (és még sok embernek is szerintem, aki hasonlóképp gondolkodik mint én) az hogy egy olyan ember nyer aki magyarán megmondva csaló, több accountal elviszi a fer játékosok elől a díjakat, tudom mert steamen is ez ment legutóbbi event megrendezésén (voltak ingyenes feladatok, és ez végett beregisztráltak többen is sok-sok nevet, így nyerve értékes játékokat a feladatokért, aki meg igyekezett a saját játék készlete után "dolgozni" szart sem nyert szénen meg 0 értékű kuponokon kívül!! ez csak a fer játékról szólna, semmi másról, és nem az általatok leírt köpködésről
téma lezárva nálam, ha ezt nem lehet megérteni sajnálom, no offense részemről, csak azt nem értem miért kell ilyen heves vérmérséklettel reagálni ezt a dolgot, akinek nincs félteni valója sztem az holt nyugodt, akinek van az meg jobban teszi ha izgul!
-
Źşë'
addikt
mielőtt válaszolnék leszögezném ez nekem nem vita tárgya, csak pár ember annyira védi ezt az egész dolgot mintha az miatt izgulna mert csalt ^^, mert mi másért lehetne ennyire felpörögni?
"hagyjuk mar ezt a hulyeseget, olyan emberek lettek az elmult evekben addiktok, meg hasonlok, akinek annyi koze nincs az it-hez, mint sultkrumplinak az asztrofizikahoz"
- te biztos tudsz rengeteg példát erre, hiszen te itt rengeteg embert ismerhetsz, főleg személyesen ^^) (szerk.: meg ha jobban bele gondolok, aki az írásod alapján lett addikt, az magyarán csak offol szakmai topikokban /mert off topikkal nem nő a rang ^^) eh /, de ez kihullik, és magyarán és logikai értelemben is hülyeség!!)
- "1. érdekes...." nem érted amit írtam ahogy olvasom az írásod; én nem rád értettem, hiszen te "már" addikt vagy, de aki több hónapja/éve újonc, és csak ilyenkor tűnik fel, ez nekem több mint fura, csak ez miatt használni az oldalt, mikor mondom én sem figyelem azt hogy mikor van nyereményjáték, csak ha odapislantok, mert nem nyerni járok ide
- "2. regisztrál egy másik névvel..." igazad van nem tudom, de ez az írás akkor felér egy bevallással miszerint több regisztrációd van?
(több mint 1600 napja tagja vagyok az oldalnak, de anno én nem láttam guest opciót oldalra való belépéskor, te meg a 937 napoddal ilyeneket írsz, akkor legyen szíves valaki világosítson már fel mi az a guest - és nem jelentésre értve mert annyira nab nem vagyokl)
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged