Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Akkor én is írhatom rád hogy ... szánalmas
Akkor is írtam volna ha nem vagyok benne a kalapba , persze akkor meg az lett volna mert nem vagyok benne
Engem a nem tiszta játék ami zavar , és ha észreveteted a friss regeseket szóba se hoztam
Nekem azzal van a fő bajom hogy 1000napnál is régebben regisztrált és nincs 20 hozzászólása , de nyereményjátékot megtalálja miközben több 10.000 aktív fórumozó nem -
bul07
nagyúr
Én a nyerés szót sehol nem hoztam fel, nem érdekel ha nem nyerek, de nem álltam meg szó nélkül a nyilvánvaló csalás tényét, mert aki józanul nézi meg a számokat látja hogy nagyon nincs rendben
Azért elhiheted ha a címet kellene megadni akkor egyből jobban meggondolná hogy érdemes e vele foglalkozni
Sőt olyat is lehetne hogy a rang egy szorzó lenne minél magasabb rangba van valakinek annál többször szerepel a neve a kalapba , de nyerni csak egyszer nyerhetne
És lehet itt jönni hogy a rang semmi pedig nem így van mert ha nem lennének aktív fórumozók akkor mi értelme lenne az egésznek , esetleges segítség kérésekre nem válaszolna senki(#136) jerry311
Címnél nem véletlenűl írtam postázásitUgye család esetén egy cím lenne akkor jöhetne az aktivitás mérése
(#138) Nivosus
Nem mintha nem hinnék neked
De pl te 147 hete regisztráltál van 23 fórumbeli hozzászólásod , a PH lapcsaládba heti több 100 hír kerül ki és innen nem folytatom
Jé és ide nem csak smiley-t toltál(#142) MacCaine
És hogy tudnák kiszűrni, mert az ip alapján nem igen(naponta többször is változik az ip cím nekem is) , és még gép alapján se lehetne egyértelműen mert akkor meg azzal jönnének hogy egy gépet használnak többenNa mindegy nem álltam meg hogy szóvá ne tegyem de részemről lezárva (ezzel kapcsoltba ide többen nem írok)
-
jerry311
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Milyen videókártyát?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Fűnyíró topik
- Star Trek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Háztartási gépek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged