- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Nem izgultam rajta (és még fel sem háborodtam), hanem tettem egy javaslatot. Ha akartam volna, simán nem ajánlom fel, ilyen egyszerű
Itt viszont nincs olyan, aki bögrékkel vagy pólókkal keresekedne (itt bukik a hasonlat)
Kezdem azt hinni, hogy itt az emberek 95%-a érti a lényeget, csak az az 5% nem, aki ezen pörög (szintén no offense). -
localhost
Közösségépítő
Én meg kívánom neked, hogy SOHA NE LEGYEN ennél nagyobb problémád, ne érjen ennél nagyobb "igazságtalanság".
Akkor sem értem, ha beledöglök sem, hogy utólag mire föl ez a nagy háborgás, amikor belevágtál a játékba, már akkor is tudható volt minden!
"A részvétel feltétele: A nyereményjátékban való részvételhez érvényes felhasználónévvel kell rendelkezned oldalainkon. Ha már regisztráltál korábban, nincs további teendő; ha még nem, itt regisztrálhatsz!"
-
localhost
Közösségépítő
De nem!
"szűrni és szigorítani lehetne"Nem! Nem és nem! - Vajh' milyen ok miatt nem vagy hajlandó ezt megérteni /elfogadni ?
Játszani bárkinek joga van! Túr0rudi és/vagy BalatOnszelet: Megveszed és vagy nyersz vagy nem.
Prohardver. Játszol és vagy nyersz vagy nem. NINCS más feltétel (csak egy regisztráció - az azonosítás végett)
-
localhost
Közösségépítő
Én csak annyit mondanék, hogy aki 0 hozzászólással benevez a játékba és nyer, az nem [feltétlenül] csaló. Akkor csalna, ha kijátszaná a szabályokat! Ez egy nyereményért folyó játék - ilyen feltételekkel.
A lottózóban sem kérdezik, hogy szoktál-e korábban lottózni vagy ismered-e a lottózós Margitkát, szoktál-e a lányával korábban b@szélgetni ? -
tocsa
senior tag
Nalam az nem szamithat etikus dolognak (egyes esetekben, lasd kesobb), hogyha valaki hozzatartozokat nevez be a nyeresi esely novelese erdekeben. Ez akkor baj leginkabb, ha az extra beveezett szemely nem ert a szamitogepekhez, es jelen jatek eseteben hacking temakhoz.
Tehat ha hacker vagy geek az illeto es meg tudja valaszolni a kerdeseket, ellenben csak most regisztralt (0 hozzaszolasa van, ujonc), az nalam teljesen OK. Nem mindenki jott vilagra ugy, hogy mar regisztralva volt a PH-n.Ellenben az tenyleg sullyedjen el a szegyeneben, aki esetleg olyan baratnot vagy gyerekekeit nevezte be, akinek halvany budos fingja sincsen a temarol. A ormotlan csalas.
De szerencsere ennek a kiszuresere van modszer! Eloszor is a nyertes szemelyazonossagat ellenorizni kell (ez szerintem eleve megtortenik). Ebben az esetben csalo baratunk kenytelen lesz elohozakodni a karon ulo csecsemojevel vagy a nagymamaval, aki megnyerte a dolgot. Ezek utan csak par jol iranyzott kerdes es azonnal kiderul, hogy csalas tenye forog-e fent. A karon ulo csecsemo vagy kisgyerek eleve nem ert a kriptografiahoz peldaul, a nagymama kaphat egy eselyt.Par nick nagyon gyanus, hogy csak baratnot/kislanyt/anyukat(?) takar. Es ha ez igaz, akkor van egy szaz dollarosom ra, hogy gozuk sincs a temahoz.
-
PazsitZ
addikt
-
rt06
veterán
"te biztos tudsz rengeteg példát erre, hiszen te itt rengeteg embert ismerhetsz, főleg személyesen ^^)"
igen, tudok peldat is, akar szemelyes ismerettsegen keresztul is
de eleg amugy nyitott szemmel jarni, tizesevel karonfogva jonnek szembe az ilyenek"nem érted amit írtam"
nem kerlek, te nem erted amit irtam, ezert leirom megegyszer, most lassabban, hogy koennyebb legyen olvasnod
amikor en regisztraltam, 2-3 hozzaszolasos ujonckent vettem reszt a nyeremenyjatekon, es senki nem kopkodott ram emiatt - bezzeg probalja meg ugyanezt valaki manapsag... (marmint a jatekon valo reszvetelt - a kopkodesre van epp eleg jelentkezo)"... de ez az írás akkor felér egy bevallással...
mint irtam, kozel 10 eve regisztraltam eloszor (2002 augusztusaban), a nevem nem titok, megtalalhato az alairasomban is (mellesleg most is ket aktiv account-om van, melyrol a moderatorok is tudnak - lehet tobb is, de arrol a moderatorok mellett en sem tudok)
a guest egy kozos hasznalatu felhasznalo volt, guest//vengeg azonositoval belepve barki irhatott e neven, nem volt kotelezo a regisztracio (topic-ot nyitni nem, csak meglevo toipic-hoz hozzaszolni tudott) -
rt06
veterán
"ki kell érdemelni hogy valaki tagja lehessen az oldalnak méghozzá azzal hogy szerez magának rangot az aktivitásával!"
hagyjuk mar ezt a hulyeseget, olyan emberek lettek az elmult evekben addiktok, meg hasonlok, akinek annyi koze nincs az it-hez, mint sultkrumplinak az asztrofizikahoz
"1. érdekes...."
ha jol remlik, anno - lassan 10 eve - en is egy abit nyeremenyjatek miatt regisztraltam - emiatt most kevesbe ertekes az, amit az oldalert, a kozossegert tettem?
regisztraciom elott guest-kent irogattam, bar a hozzad hasonlo ujoncok valoszinuleg azt sem tudjak, mi az"2. regisztrál egy másik névvel..."
meg sem tudom szamolni (es valoszinuleg a moderatorok sem), ez hanyadik regisztralt nevem...
..a kerdest lasd az elozo pontban[ Módosította: Ndruu ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Chrome
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hálózatokról alaposan
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby rádiós topik
- FOTÓS beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest