- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
Grat mindenkinek!
Más:
Egy kicsit nem ártana még reszelni a véletlenszám-generátoron:
•5 db PROHARDVER! egérpad:bednarik, Ligend, sztikac, Shad0w, Kormi76
•3 db IT Café póló:steve_p, Kormi76, zsozso21Ja és a nyertesek száma
3130 főAE
-
ArchElf
addikt
Szerintem a kötelező nyereményjátékon legyen kötelező minden látogatónak játszania, hogy a napi cikkeket el tudja olvasni
AE
-
ArchElf
addikt
Lehet, hogy
- több 10.000 aktív fórumozót nem érdekli a nyereményjáték
- a több 10.000 egy része csak PH, Mobilaréna, Logout látogató és/vagy csak nem látta a főoldalon a nyereményjáték linket
- az itt résztvevő <20 hozzászólással rendelkezők eredetileg is csak egy játék kedvéért regisztráltak (a cikkek és hozzászólások anélkül is olvashatók)Több PH/MA játékon én pl el sem indulok, mert vagy nem érdekel a nyeremény, vagy túl sokat kellene guglizni és nincs hozzá időm/kedvem. Pedig én itt vagyok egy ideje, a Gamepodon kívül (munkahelyen tiltott) minden oldalt olvasok.
A múltkori facebook-os, nyomkövetős játékban sem vettem részt.AE
-
ArchElf
addikt
Jó is, hogy nem személyeskedem
Szerinted, ha valaki nem ért veled egyet és ezt ki is fejti, akkor az már egyből személyeskedés.
Nem mondtam, hogy **** , sem azt hogy ###, csupán azt, amire válaszoltál.
Szánalmas, ahogy sírsz, hogy rajtad kívül más is van a kalapban (olyanok is, akik 0 hozzászólással, vagy 8 napos regisztrációval vannak itt). Konkrétan, az egyiküket személyesen is ismerem, és rám nézve is sértő, ahogy látatlanban oltod itt a népet.
A dupla/tripla/...pla regeket meg úgyis szórják ki az adminok.AE
-
ArchElf
addikt
Én a nyerés szót sehol nem hoztam fel, nem érdekel ha nem nyerek, ...
...
Sőt olyat is lehetne hogy a rang egy szorzó lenne minél magasabb rangba van valakinek annál többször szerepel a neve a kalapba , de nyerni csak egyszer nyerhetne
De mégis csak nagyobb nyerési esélyért sírsz... szánalmas.AE
-
ArchElf
addikt
Vazz, ha bejutottál, már rögtön sírni kell, hogy sok a csaló és kicsi az esély a nyerésre?
A STAFF mindent megtesz azért, hogy a csalókat kiszűrje.Amúgy mennyiből tartana megadnod a három accounthoz a saját, a szüleid, nagyszüleid, unokatestvéred, nem IT-s barátod, kollégium, stb számot? Mit kellene még megadni - személyi számot, igazolványmásolatot? Azzal is be lehet regisztrálni az egész családot.Nálunk az egész "nagyobb" családban - szerintem - csak én játszom egyedül. Ilyen feltételekkel is tudnék még regisztrálni kb. 20 játékos júzert - ha akarnék...
AE
-
ArchElf
addikt
Sírnak a tudósok, hogy nem
csak hárman vannak a kalapban...kalap
AE
-
ArchElf
addikt
Mi van akkor, ha a 6. kérdésre minden válasz jó?
AE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest