- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatMagus
újonc
Nem egészen értek egyet veled...
NetAcadémiás hírlevél olvasóként kerültem ide, friss regisztrációval ugrottam bele a játékba, amire nem lett volna lehetőségem, ha x napja tagnak kéne lennem, és x hozzászólást el kellett volna lőnöm...És ettől még nem vagyok csaló.
Szerintem... -
hát öregem, helyetted szégyellem magam.
lehet, hogy csinálunk majd játékot "nagy öregeknek" is (bár lehet, hogy ahhoz meg a senior tag rang nem lesz elég
), de ez nem olyan volt. bárki játszhat, egy darab regisztráció kell hozzá. ez a szabály, eddig mindig ez volt a szabály, ha ez neked nem tetszik, tényleg ne játssz. nem kötelező.
viszont ez a vernyákolás, amit itt művelsz, az egész egyszerűen elkeserít minden normális embert, aki akart egy jót játszani, majd egy jót izgulni, hogy kihúzzák-e. akkor sem értenélek, ha 500e ft-os notebookot lehetne nyerni, de itt ráadásul a legtöbb ajándék jelképes. szomorú, hogy ennek ellenére ez megy.
-
-
-
sh4d0w
félisten
-
rt06
veterán
hat, en tuti nyomnek oromomben egy hatraszaltot (mar ha kepes lennek helybol hatraszaltozni), ha nagyanyam meglepne egy hacktivity belepovel
amugy tok poen, hogy paran nem vagytok kepesek felulemelkedni azon, hogy romlanak a nyeresi aranyaitok, es kozel nulla alappal es meg ennel is kevesebb konkret informacioval a hatatok mogott mutogattok mindenkire, hogy csalo, aki nem f*ssa tele a forumot
miert tartjatok elkepzelhetetlennek az alabbiakat:
- valaki a jatek miatt regisztral
- valaki egy korabbi jatek miatt regisztralt, s most megint jatszik (a ketto kozott meg hidegen hagyja a forum, de lehet az egesz portal is)
- valaki, aki a hireket olvasni jar ide, reszt vesz a jatekon is (de vagy ideje, vagy indittatasa nincs a hireket kommentalni is)
- valaki csak akkor ir, amikor kerdese van, vagy amikor olyan mondandoja, amit nem tud 30k masik forumozo is eloszedni google-bol)
- valaki, aki regisztralt ugyan, de nem forumozik, egy ismerosen keresztul ertesul a jatekrol (volt mar, hogy inaktiv forumozo ismerosomnek szoltam a jatekrol, s nem azert, hogy majd biztos ideadja ha nyer valamit)(ok amugy tipikusan azok, akik le is tojjak magasrol, hogy itt vergodtok, az az egy ellenpelda is csoda, ami volt)
az mar kulon vicc kategoria, hogy ti - akik szerint masok csalnak - vagytok azok, akik a csalast, mint megoldast emlegetik
-
zol2
tag
Mi köze a nyereményjátéknak a fórumhozzászólásokhoz? Ha csak közösségi játék lenne, akkor jogos lenne, hogy a közösségi életet hátukon vivők játszhassanak, a többit zárjuk ki, de így???
A többszörös regeket én is elítélem, de ha van valaki, aki eddig csak olvasó volt, és most megtetszik neki valamelyik nyeremény és azért regisztrál, hogy játszhasson érte, akkor csaló?
-
MacCaine
őstag
"És hogy tudnák kiszűrni, mert az ip alapján nem igen(naponta többször is változik az ip cím nekem is) , és még gép alapján se lehetne egyértelműen mert akkor meg azzal jönnének hogy egy gépet használnak többen"
Egyrészt ezt a modiktól kellene megkérdezni, másrészt szerencsére nem csak IP cím alapján lehet egy gépet azonosítani a hálózaton.
-
ArchElf
addikt
Lehet, hogy
- több 10.000 aktív fórumozót nem érdekli a nyereményjáték
- a több 10.000 egy része csak PH, Mobilaréna, Logout látogató és/vagy csak nem látta a főoldalon a nyereményjáték linket
- az itt résztvevő <20 hozzászólással rendelkezők eredetileg is csak egy játék kedvéért regisztráltak (a cikkek és hozzászólások anélkül is olvashatók)Több PH/MA játékon én pl el sem indulok, mert vagy nem érdekel a nyeremény, vagy túl sokat kellene guglizni és nincs hozzá időm/kedvem. Pedig én itt vagyok egy ideje, a Gamepodon kívül (munkahelyen tiltott) minden oldalt olvasok.
A múltkori facebook-os, nyomkövetős játékban sem vettem részt.AE
-
ArchElf
addikt
Jó is, hogy nem személyeskedem
Szerinted, ha valaki nem ért veled egyet és ezt ki is fejti, akkor az már egyből személyeskedés.
Nem mondtam, hogy **** , sem azt hogy ###, csupán azt, amire válaszoltál.
Szánalmas, ahogy sírsz, hogy rajtad kívül más is van a kalapban (olyanok is, akik 0 hozzászólással, vagy 8 napos regisztrációval vannak itt). Konkrétan, az egyiküket személyesen is ismerem, és rám nézve is sértő, ahogy látatlanban oltod itt a népet.
A dupla/tripla/...pla regeket meg úgyis szórják ki az adminok.AE
-
ArchElf
addikt
Én a nyerés szót sehol nem hoztam fel, nem érdekel ha nem nyerek, ...
...
Sőt olyat is lehetne hogy a rang egy szorzó lenne minél magasabb rangba van valakinek annál többször szerepel a neve a kalapba , de nyerni csak egyszer nyerhetne
De mégis csak nagyobb nyerési esélyért sírsz... szánalmas.AE
-
MacCaine
őstag
"142 jó megfejtő volt és ebből 84 olyan ember van hogy regisztrálása óta 20 fórumbeli hozzászólása nem volt (új regisztráló 20-nál kevesebb van, a többi több száz napos)"
És? Attól jobb / bátrabb / gazdagabb / magasabb rendű lesz az ember, ha többet szól hozzá, vagy régebb óta regisztrált?
"Én egy az egybe kijelentem hogy sok csaló van a játékba aki másod harmad sőt negyed reggel is részt vett a játékba"
Ezt elég jól ki tudják szűrni a modik szerencsére.
-
szrudi
csendes tag
Inaktív vagyok nem csaló. Nem érzem, hogy olyan baromi nehéz lett volna a kérdéssor, józan ésszel átgondolva a kérdéseket és talán egy egész kicsi szerencsével meg lehetett válaszolni. Ráadásul bekerültél te is, és 141 másik játékos mellett már elég jó esélyed van a nyerésre is.. Sok szerencsét hozzá.
-
Nivosus
csendes tag
"Nekem szerintem ez volt az utolsó játék amin részt vettem (és aki szóba hozza nekem le fogom beszélni hogy játsszon)"
Ez jobb lesz így mindenkinek.
Tudod én is dolgozom, és - a mellett hogy rendszeres olvasója vagyok a portálnak - nem kívánok időt szakítani arra hogy csak azért teleírogassam a fórumot 1 smiley-s hsz-ekkel hogy meglegyen a bejutó szint. Akkor majd én sem fogok játszani.Addig viszont kikérem magamnak hogy lecsalózzál.
-
ArchElf
addikt
Vazz, ha bejutottál, már rögtön sírni kell, hogy sok a csaló és kicsi az esély a nyerésre?
A STAFF mindent megtesz azért, hogy a csalókat kiszűrje.Amúgy mennyiből tartana megadnod a három accounthoz a saját, a szüleid, nagyszüleid, unokatestvéred, nem IT-s barátod, kollégium, stb számot? Mit kellene még megadni - személyi számot, igazolványmásolatot? Azzal is be lehet regisztrálni az egész családot.Nálunk az egész "nagyobb" családban - szerintem - csak én játszom egyedül. Ilyen feltételekkel is tudnék még regisztrálni kb. 20 játékos júzert - ha akarnék...
AE
-
Ligend
tag
Hosszú hétvége volt, lehetséges, hogy ez az oka annak, hogy egyelőre nincsenek ilyen jellegű adatok.
A kettő között kellene megtalálni a nehézséget, mert a magam részéről eddig sem tartottam lehetetlennek a tökéletes megfejtést (pár éve úgy nyertem, hogy volt 1 hibás válaszom, de a hibátlan megfejtők között mi is benne voltunk a kapalban), de ez a mostani már túlontúl könnyű és szinte gyerekes lett. A vitás kérdéseknél is érezhető volt, melyiket gondolta helyesnek az írója, aki egy picit jártas ebben a témában, nem hiszem, hogy elrontotta. Emellett a megfogalmazásokat is komolyabbra vettem volna (pl: "ki a bánat"), bár tekinthetünk úgy is erre a témára, hogy illett a kérdések nehézségéhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest