Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rt06
veterán
hat, en tuti nyomnek oromomben egy hatraszaltot (mar ha kepes lennek helybol hatraszaltozni), ha nagyanyam meglepne egy hacktivity belepovel
amugy tok poen, hogy paran nem vagytok kepesek felulemelkedni azon, hogy romlanak a nyeresi aranyaitok, es kozel nulla alappal es meg ennel is kevesebb konkret informacioval a hatatok mogott mutogattok mindenkire, hogy csalo, aki nem f*ssa tele a forumot
miert tartjatok elkepzelhetetlennek az alabbiakat:
- valaki a jatek miatt regisztral
- valaki egy korabbi jatek miatt regisztralt, s most megint jatszik (a ketto kozott meg hidegen hagyja a forum, de lehet az egesz portal is)
- valaki, aki a hireket olvasni jar ide, reszt vesz a jatekon is (de vagy ideje, vagy indittatasa nincs a hireket kommentalni is)
- valaki csak akkor ir, amikor kerdese van, vagy amikor olyan mondandoja, amit nem tud 30k masik forumozo is eloszedni google-bol)
- valaki, aki regisztralt ugyan, de nem forumozik, egy ismerosen keresztul ertesul a jatekrol (volt mar, hogy inaktiv forumozo ismerosomnek szoltam a jatekrol, s nem azert, hogy majd biztos ideadja ha nyer valamit)(ok amugy tipikusan azok, akik le is tojjak magasrol, hogy itt vergodtok, az az egy ellenpelda is csoda, ami volt)
az mar kulon vicc kategoria, hogy ti - akik szerint masok csalnak - vagytok azok, akik a csalast, mint megoldast emlegetik
-
rt06
veterán
"te biztos tudsz rengeteg példát erre, hiszen te itt rengeteg embert ismerhetsz, főleg személyesen ^^)"
igen, tudok peldat is, akar szemelyes ismerettsegen keresztul is
de eleg amugy nyitott szemmel jarni, tizesevel karonfogva jonnek szembe az ilyenek"nem érted amit írtam"
nem kerlek, te nem erted amit irtam, ezert leirom megegyszer, most lassabban, hogy koennyebb legyen olvasnod
amikor en regisztraltam, 2-3 hozzaszolasos ujonckent vettem reszt a nyeremenyjatekon, es senki nem kopkodott ram emiatt - bezzeg probalja meg ugyanezt valaki manapsag... (marmint a jatekon valo reszvetelt - a kopkodesre van epp eleg jelentkezo)"... de ez az írás akkor felér egy bevallással...
mint irtam, kozel 10 eve regisztraltam eloszor (2002 augusztusaban), a nevem nem titok, megtalalhato az alairasomban is (mellesleg most is ket aktiv account-om van, melyrol a moderatorok is tudnak - lehet tobb is, de arrol a moderatorok mellett en sem tudok)
a guest egy kozos hasznalatu felhasznalo volt, guest//vengeg azonositoval belepve barki irhatott e neven, nem volt kotelezo a regisztracio (topic-ot nyitni nem, csak meglevo toipic-hoz hozzaszolni tudott) -
rt06
veterán
"ki kell érdemelni hogy valaki tagja lehessen az oldalnak méghozzá azzal hogy szerez magának rangot az aktivitásával!"
hagyjuk mar ezt a hulyeseget, olyan emberek lettek az elmult evekben addiktok, meg hasonlok, akinek annyi koze nincs az it-hez, mint sultkrumplinak az asztrofizikahoz
"1. érdekes...."
ha jol remlik, anno - lassan 10 eve - en is egy abit nyeremenyjatek miatt regisztraltam - emiatt most kevesbe ertekes az, amit az oldalert, a kozossegert tettem?
regisztraciom elott guest-kent irogattam, bar a hozzad hasonlo ujoncok valoszinuleg azt sem tudjak, mi az"2. regisztrál egy másik névvel..."
meg sem tudom szamolni (es valoszinuleg a moderatorok sem), ez hanyadik regisztralt nevem...
..a kerdest lasd az elozo pontban[ Módosította: Ndruu ]
-
rt06
veterán
válasz
FehérHolló #76 üzenetére
nem csak a nehezsegukkel van gondom, azon konnyebben tultennem magam
-
rt06
veterán
11. kerdes
Melyik kib*sz*tt kerdes nem hibas (ha mar "ki a banat" volt, fokozzuk)
1: az egyes
2: a harmas
3: a kettes
4: a negyes
5: a hatos
7: a hatos
8: a nyolcas
9: a kilences
10: a tizes -
rt06
veterán
megint hibasak a valaszok
-
rt06
veterán
hat, ezek a kerdesek valami szanalmasra sikerultek
eddig legalabb az itcafe-s nyeremenyjatekoknak volt valami szinvonala, de ez lathatoan elmult nyom nelkul
kar erte -
rt06
veterán
eljen-eljen, remeljuk a kerdesek nehezsege az iden sem csokken
jo jatekot mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest