Új hozzászólás Aktív témák
-
szrudi
csendes tag
Van bajotok.. ennyit sírni ezen ez ügyön..
Amúgy Meisterhez hasonlóan én is netacadémiás hírlevélből értesültem a játékról és még tudok többekről akik szintén onnan.. Volt egy régi regem, amivel egy hirdetést adtam fel, most beléptem vele és játszottam.. olyan nehéz ezt elhinni vagy ennyire nincs más dolgotok?
Mondjuk én is hülye vagyok, hogy itt olvasom ezt a csodás threadet...
-
szrudi
csendes tag
Inaktív vagyok nem csaló. Nem érzem, hogy olyan baromi nehéz lett volna a kérdéssor, józan ésszel átgondolva a kérdéseket és talán egy egész kicsi szerencsével meg lehetett válaszolni. Ráadásul bekerültél te is, és 141 másik játékos mellett már elég jó esélyed van a nyerésre is.. Sok szerencsét hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest