- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Megjelent a OnePlus 13T
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
-
Hirdetés:
Törölt hirdetésnewcomparts értékelést adott Melorin számára:
Gyors, korrekt vevő. Minden a megbeszéltek szerint történt. Ajánlom mindenkinek a vásárlót.
Melorin értékelést adott newcomparts számára:
Az alkatrészek megérkeztek. Viszont az alaplapon a processzor lefogatót nyitva hagyta ami szállítás közben össze-vissza verődött. Szerencsére nem sérült meg a lap, de elég hanyag dolog így elküldeni valamit.
Aktív témák
-
newcomparts
friss újonc
A lefogató keretből kiszereltem a processzort, mert nem kérted. A lefogató keret nem véletlenül van úgy kitalálva hogy a processzorral együtt kerül rögzítésre. A fémszálakat rögzítettem, persze hogy kicsit lötyögött, mert nem volt közte semmi. Nem tudom értelmezni a minősítésed. Fizikai képtelenség a teljes rögzítés. Irreálisan magasak az elvárásaid. Ezt egy pozitívval illet volna viszonozni.
Aktív témák
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest