- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Köszi a linket! Mondjuk időközben én is ráleltem, de nem foglalkoztam vele, mert ott valóban novemberi(vagy inkább decemberi) OpenCL van. Viszont a 13.3b3 telepítőben lévő(a még önállóan telepíthető) az kb. 2013 márciusi, illetve a 13.5b2 és a 13.4 WHQL is az, egész pontosan 10.0.1124.2 a verziószáma mindhárom csomaglévő OCL-nek, míg pl. a 13.1-ben lévő 10.0.1084.4, a linkről letölthető meg 10.0.1016.2, úgyhogy változott November óta, többször is, ezért is rakom fel mindig az újat. De, ahogy elnézem, mostantól kicsit macerás lesz követni a frissítéseket sajnos, de majd megoldom valahogy.
-
DRB
senior tag
Ez az, hogy nem, szerintem, persze lehet hogy tévedek. Mindenesetre a régi, a még telepítős verzió, azért két fájlnál kissé bonyolultabb dolog volt, mármint miután feltelepült.
A feljebbi kérdésedre válaszolva meg: Igen, a procihoz kéne, a régebbi fenn van, természetesen. Csak gondoltam, ha frissült deriver, akkor én is frissítem(vagyis ahogy áll a dolog csak frissíteném). -
DRB
senior tag
Áhh kösz! Nyilván el kellett volna olvasnom a cikket, akkor nem kéne a közönség segítsége.
De mivel gyakorlatilag nem érint a téma, így nemigen szoktam elolvasni/végigolvasni(max. csak átfutom) a catalyst híreket.
Viszont a kérdés továbbra is fennáll, bár így már kicsit másként, azaz hogy valahonnan le lehet tölteni külön(azért mert mostantól integrálva van, még létezhet külön is, remélem), vagy ha nem, akkor esetleg ki lehetne szedni használható formában a packból? -
DRB
senior tag
Azt nem tudja valaki, honnan tudnám letölteni az AMD OpenCL driverét külön? Nekem csak az kéne, eddig ez nem is volt gond, ki tudtam szedni a pack-ból, de most a 13.4-ben nem igazán találom benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest