- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
válasz
#95904256 #80 üzenetére
Miért is próbálod elmosni a tisztes haszon és a pofátlan és/vagy indokolatlan lehúzás közötti különbséget? Te talán az utóbbit alkalmazod kereskedői működésed folyamán, és elvárod, hogy a kuncsaftjaid még vágjanak is hozzá jó képet? Feltételezem, nem.
Azt hiszem, ez inkább afféle rutinos csel, kibúvó akar lenni a vita korrekt lefolytatása alól. Én meg abban reménykedem, hogy a "Ne vitatkozz hülyével, mert úgyis legyőz a rutinjával!" itt a Ph!-n nem tud érvényesülni... (Már bocs a hülyézésért, de így szól a mondás. Hogy mennyire veszed magadra, rajtad áll.)
Halkan megjegyzem, én is rendszeresen kereskedem (saját fejlesztésű termékekkel, melyek egyébként éppen a Rive által emlegetett chipekre épülnek), de ismerem a tisztes haszon fogalmát.
Ha esetleg végig is olvastad volna a hsz-emet, láthattad volna, hogy én azt feltételezem (úgy is mondhatnám, "valami azt súgja"), hogy az Intel már az olcsóbbik "konfigurációban" is tisztes haszonnal adja el a procit. Lehet, hogy tévedek, de valahogy nem nézem ki belőle, hogy bármit is kockáztatna... Épp ellenkezőleg, szereti annyira lehúzni a vevőket, amennyire csak lehet, lásd pl. 1000 dolláros csúcsproci, a tuning meggátlása az új generációban, kivéve persze az ugyancsak drágán adott szorzózármentes típusokat. Miközben nem igazán lehet elmondani, hogy nyereség híján tengődnek. Vagy rosszul tudom talán?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- Microsoft Excel topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Path of Exile 2
- Megválik a legfontosabb mérnökétől az Intel
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest