Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
(#79) dezz: "A haszon önmagában egyátalán nem fáj. De úgy tűnik, te még külön örülsz, ha pofátlanul és/vagy indokolatlanul lehúznak..."
Ami azt illeti, nekem valóban nem fáj és nem zazar. Nem úgy mint neked.
Én is szeretek haszonnal túladni a dolgokon. Különben felkopna az állam.A radiátoros példa lényegét meg leírtam a #76-osban.
Az hogy leragadsz a részleteknél, engem nem zavar, de nem is érdekel.
A processzor valóban nem egyenlő a gázzal. Ebbe kár is belemenni.Egyébként megnézheted akár más szemszögből is a dolgot. Az Intel sokkal többet kockáztat ezzel a technikával, mint a gázmű, amiért szintén érthető a "pofátlan haszon".
Ugyanis az Intel mindegyik upgradelhető proci esetében egy teljes értékű processzort ad el, amiket cseppet sem biztos, hogy aktiválnak. A gázmű viszont csak annyi gáz vesz meg amennyit el is ad.
(#79) dezz: "Kösz, hogy ilyen szépen megindokoltad, mit akartál a radiátorral kifejezni. Vagy talán azért nem akartad, mert egy rossz pénda újabb iterációja volt?"
Nem tehetek róla, hogy értetlenkedsz. Vagy inkább kötekedés?

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest