- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
dutrás
őstag
Uhhh... P40 Lite 100k-n nyitott ez jóval drágább lett. Tényleg nem lehet világbajnok árat rámondani.
P50 pro/P40 Lite
-
törölt tag
P40 Pro +
P40 Pro
P40
P40 Lite 5G
P40 Lite
P40 Lite E
En gondolom csak ugy hogy ez egy kicsit tulzas?
Es meg nem vagyunk az ev felenel sem. Ugy megis hany telefont adnak ki egy evben?
Sz@rjak magukbol mintha nagyon muszaj lenne! Es ez igaz Xiaomira, Samsungra, Honorra, Oppora, Motora, Realmere.
Tenyleg kell nekunk ennyi szemetet termelni? -
kbyte1024
veterán
Vergődès a köbön,ez már de nagyon....
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
törölt tag
válasz 7Heads Drago #4 üzenetére
Azt kene. Minden gyarto kijohetne max. 3 telefonnal azt jonapotkivanok.
-
J&P
aktív tag
Tudják nyújtani a skálát, mint drága megboldogult nagyanyám a rétestésztát, meddig fogják vajon fokozni. -
janeszgol
félisten
Talan a legolcsobb 5G-s ajanlat. Mondjuk engem nem mozgat meg az 5G, igy inkabb a simat valasztom.
-
Ezekiell
veterán
"nem hangzik világbajnok ajánlatnak" - hát nem, és akkor szolíd voltál
Értem, hogy 5G, na de na.Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
t72killer
titán
-
k-adi
nagyúr
Drága és 5G
A 2 dolog amire nincs szükség, most még duplán.
Ez is egy "tuti" ajánlat lett.
szerk:
amúgy.. mégis ki ennek a célközönsége? mondjuk egy P40 Lite és E mellett?[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Bár,hogy igyekszik a gyártó de lesz-e egyáltalán 100000Ft áron 5G-s teló akár HMS-el?
-
őstag
válasz #30610944 #24 üzenetére
A világon eladnak évente kb egymilliárd okostelefont. Akkor is ennyit adnak el, ha 70 típusból választhatnak, és akkor is ha 700 típusból.
Persze, aggódni kell a Föld jövőjéért, de az okostelefon piac nagyságrendileg nem nagy tétel, sok jóval szennyezőbb dologhoz képest.
Pl, ha egy mobilt 0,2 kg-nak számolok, és eladnak belőle egy évben egymilliárdot, az 200 ezer tonna. Ez elég sok, de a legnagyobb tankhajók egy kanyarral elvisznek ennyi olajat szerte a világba. A legyártott autók tömegét pedig...tavaly 90 millió autót gyártottak le. Ha darabja egy tonna, akkor az autógyártás súlyban számolva 450 milliószor több szemetet termel mint az okostelefon gyártók. -
-
Noukoum
veterán
válasz #24536576 #31 üzenetére
Mondjuk 1db érvel nem támasztottad alá miért lenne elektronikai hulladék.
Amúgy vicces hogy kiraktad ezt a képet, mert a Xiaomi mégtöbb modellt dob piacra , és azt 3 névvel. Szóval úgy működik a stratégia[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
szupermacs
veterán
P40 Lite + Pro New Edition is lesz?
-
dutrás
őstag
-
őstag
-
collecting
tag
válasz szupermacs #35 üzenetére
SaLYnos az is csak HáEmEssel
-
Victoryus94
őstag
Fura hogy a cikbben a "A 64 megapixeles szelfikamera" kifejezés senkinek nem tűnt fel.
A szelfi kamera az előlapi, ami 16MP-es, és egy bekezdéssel feljebb le is van írva.
Tehát ez mindenképp a 26mm (ekv) főkamera kell legyen.[ Szerkesztve ]
-
Pablo26
csendes tag
És akkor arról beszélnek sokan, hogy a korona miatt kevesebb teló fogy..
Talán nem kéne egy modellből 6 félét legyártani. Nem értem mit gondol a Huawei. Aki most vált telefont az vesz 3-4 fajta p40-et???
Én várom már a p40 Note Lite pro plus 5G-t -
janeszgol
félisten
Te lehet, de a normális ember egyet vesz. Viszont tud választani.
Én a sima 4G-s P40 Lite-ot fogom hamarosan. Viszont a cikkben szereplő telefonnak is van értelme, mivel a P40 Lite 5G az a P40 Lite 4G és a P40 5G közé ékelődik be mind teljesítményben, mind árban, mivel a P40 Lite 4G és a P40 5G között van majdnem kettőszázezer forintnyi különbség. Ez két kategóriát jelent.
Kár, hogy ez senkinek nem esett le itt.A Honor-Huawei vonal mára feleslegessé vált, ez igaz. Viszont itt most nem erről van szó. (Ám minden Huawei telefonnak meglesz a Honor párja. Na ott jogos lesz ez a fika, ami itt megy.)
[ Szerkesztve ]
-
-
janeszgol
félisten
Bocsánatot kérek, sztornó az előző hozzászólásom!
Én egyet tuti veszek. Oké nem kell ehhez feltételen HMS-es teló, de a P40 Lite tetszik, és jó áron van. Aztán ha semmiben nem fog pluszt nyújtani az AG, akkor többet nem foglalkozom vele, hiszen minek. Steam vs Epic Store témára: ha utóbbi nem osztogatna ingyen játékokat, meg nem exkluzívolna (de szép szó.. lenne, ha lenne), akkor szerintem a kutya se venné észre. Hiába nem kér 30%ot, mint a Steam, hanem kevesebbel is beérik, azért nehéz felfuttatni egy online boltot egy sikeres meglévő mellé. Na itt ugyan ez a helyzet.
Exkluzív tartalmak legyenek, pláne játékok, aztán lesz/lehet létjogosultsága.[ Szerkesztve ]
-
Ezekiell
veterán
válasz #30610944 #48 üzenetére
Mert úgy drágább lett volna (és mert úgy nem lehetne elárasztani a piacot készülékekkel, remélve, hogy majdcsak megveszik, ha már ennyiféle van)
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
Juhaszatti
addikt
válasz #30610944 #48 üzenetére
Akkor van értelme, ha az árban is meglátszik a különbség. Az 5G egyelőre nagyon régióspecifikus, aki olyan helyen él ahol elérhető, veheti a némileg drágább 5G-s verziót. Aki pedig olyan helyen él ahol nem elérhető, és a közeljövőben nem is lesz, annak tökéletesen elég a 4G-s is. Így legalább nem fizettetik ki mindenkivel az 5G felárát.
Nem szeretem a Huawei üzletpolitikáját, de ebben speciel most látok rációt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest