Új hozzászólás Aktív témák
-
tikshow
addikt
nyugodj meg lehet itunes nélkül is használni ha annyira utálod, kicsit komplikáltabb, mert tudni kell, hogy hová rakd, nem csak bebaszodd egy mappába valahová azt majd megnyitja, hanem elő kell kotorni őket, ugyanígy progik telepítése, fájlok másolása, de az itunes jóval kényelmesebb, nem elfogultság beszél belőlem, de ott legalább rendszerezve látod a dolgokat, nem úgy, mint más telóknál - oké persze, ha rendszerezve másolod rá akkor meg se szólaltam, de tapasztalatom szerint sokan csak berakják memóriákártya gyökerére a dolgaikat azt utánna győzd kikeresni, ha kell valami róla
-
tikshow
addikt
a moto backflip mobiljánál tetszik ez a hátul lévő touch pad, sztem itt is valami hasonlóra lehet majd számítani(ha tényleg igaz), de ez az egér szerintem egy oltári nagy baromság... kb mint a wacom bamboo touch tabletje... az is olyan, hogy reklámozzák, hogy hó de óriási... feltalálták a nagyobb touch padot, de aki használt már laptopot tudja, hogy baromi kényelmetlen használni azt
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial 240GB SSD eladó
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest