Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfun
tag
Nagyrészt igazat adok, én inkább csak a "racionális indok"-ra ragáltam, mert ez úgy hangzott, mintha semmi oka nem lenne annak, hogy iPhone-t vegyen valaki, csak ha fanboy és istenként tekint SJ-ra

Amúgy nekem iPhone4-om van, de androidos tabletet használok, úgyhogy képben vagyok, látom és tapasztalom mindkettő platform előnyeit és hátrányait, mindkettővel meg vagyok elégedve, nem tartozom egyik táborba sem, vagy éppen mindkettőbe...
Rendszeresen olvasom mindkét OS-hez tartozó híreket és azt kell mondjam sokkal jellemzőbb, hogy az Apple-t támadják "köpködik" a fanatikus Androidosk, mint fordítva. Az alma fanboyok inkább csak idegesítőek az állandó okoskodásukkal, és leginkább visszavágásként fikázzák az androidot, és az sem jellemző, hogy más topikokban osztják az észt, ellentétben bármilyen Apple hír kapcsán hamar beindul az Android attack. De ez csak az én szubjektív tapsztalatom
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Anyagi helyzetek és életutak
- BestBuy ruhás topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest