- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfun
tag
"...mivel is több egy S merci a Golfnál a csicsán túl..."
Facepalm
-
Gadgetfun
tag
Nagyrészt igazat adok, én inkább csak a "racionális indok"-ra ragáltam, mert ez úgy hangzott, mintha semmi oka nem lenne annak, hogy iPhone-t vegyen valaki, csak ha fanboy és istenként tekint SJ-ra
Amúgy nekem iPhone4-om van, de androidos tabletet használok, úgyhogy képben vagyok, látom és tapasztalom mindkettő platform előnyeit és hátrányait, mindkettővel meg vagyok elégedve, nem tartozom egyik táborba sem, vagy éppen mindkettőbe...
Rendszeresen olvasom mindkét OS-hez tartozó híreket és azt kell mondjam sokkal jellemzőbb, hogy az Apple-t támadják "köpködik" a fanatikus Androidosk, mint fordítva. Az alma fanboyok inkább csak idegesítőek az állandó okoskodásukkal, és leginkább visszavágásként fikázzák az androidot, és az sem jellemző, hogy más topikokban osztják az észt, ellentétben bármilyen Apple hír kapcsán hamar beindul az Android attack. De ez csak az én szubjektív tapsztalatom -
Gadgetfun
tag
"úgy jön ide, hogy kérdezted, miért vesznek az emberek iphone-t. Mert a vallásalapító így akarja. Nincs egyéb, racionális indoka."
Már miért ne lenne racionális indoka. Egyszerűen az egyik legjobb telefon a piacon. Ez nem elég racionális, vagy nem indok?
Amúgy nem csak geekekből meg fanboyokból áll a világ, ők csak a hangos kisebbség. A legtöbben azért vesznek iPhone-t, mert egyszerűen jó, könnyű használni, vagy mert ezt látta a kedvenc filmsztárja/énekese vagy a barátja kezében, kipróbálta és teszik neki, aztán vannak akik a külseje miatt, mert szép, és persze vannak akik divatból, mert menőnek gondolják a márkát. Ennyi. Nem kell ezt túllihegni folyton az iPhone vásárlók 90%-a nem is hallott Stave Jobs-ról vagy ha hallott is róla fingja sincs, hogy ki volt ő..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest