Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfun
tag
"...mivel is több egy S merci a Golfnál a csicsán túl..."
Facepalm

-
Gadgetfun
tag
Nagyrészt igazat adok, én inkább csak a "racionális indok"-ra ragáltam, mert ez úgy hangzott, mintha semmi oka nem lenne annak, hogy iPhone-t vegyen valaki, csak ha fanboy és istenként tekint SJ-ra

Amúgy nekem iPhone4-om van, de androidos tabletet használok, úgyhogy képben vagyok, látom és tapasztalom mindkettő platform előnyeit és hátrányait, mindkettővel meg vagyok elégedve, nem tartozom egyik táborba sem, vagy éppen mindkettőbe...
Rendszeresen olvasom mindkét OS-hez tartozó híreket és azt kell mondjam sokkal jellemzőbb, hogy az Apple-t támadják "köpködik" a fanatikus Androidosk, mint fordítva. Az alma fanboyok inkább csak idegesítőek az állandó okoskodásukkal, és leginkább visszavágásként fikázzák az androidot, és az sem jellemző, hogy más topikokban osztják az észt, ellentétben bármilyen Apple hír kapcsán hamar beindul az Android attack. De ez csak az én szubjektív tapsztalatom
-
Gadgetfun
tag
"úgy jön ide, hogy kérdezted, miért vesznek az emberek iphone-t. Mert a vallásalapító így akarja. Nincs egyéb, racionális indoka."
Már miért ne lenne racionális indoka. Egyszerűen az egyik legjobb telefon a piacon. Ez nem elég racionális, vagy nem indok?
Amúgy nem csak geekekből meg fanboyokból áll a világ, ők csak a hangos kisebbség. A legtöbben azért vesznek iPhone-t, mert egyszerűen jó, könnyű használni, vagy mert ezt látta a kedvenc filmsztárja/énekese vagy a barátja kezében, kipróbálta és teszik neki, aztán vannak akik a külseje miatt, mert szép, és persze vannak akik divatból, mert menőnek gondolják a márkát. Ennyi. Nem kell ezt túllihegni folyton az iPhone vásárlók 90%-a nem is hallott Stave Jobs-ról vagy ha hallott is róla fingja sincs, hogy ki volt ő..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest