- Magisk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomyyy93
tag
válasz
Quadgame94 #41 üzenetére
Telofon árából nem jön le 25% ha van otthoni szolgáltatásod is! Az csak a csomagra érvényes
-
válasz
Quadgame94 #41 üzenetére
A 35k kezdőrészlet választható opció (új és régi előfizetőknek egyaránt). Ha nullával hozod ki akkor 13k a havi részlet. Szerintem nem sok a 245k. Nekem legalábbis nem, mivel a 8 ezret így is-úgyis fizetem a korlátlan Red-ért, így viszont adnak mellé egy telefont is kamatmentes részletre, illetve ha kérem a készüléket akkor havidíj emelés nélkül megkapom pluszba a biztosítást is. A boltba is megvehetném, de akkor drágább a teló (275k), egy összegben kell kifizetni és nincs rá biztosítás sem. Bár mindig is hitel ellenes voltam (inkább adok mint veszek), ez esetben sokkal jobban járok ha tőlük veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! Ennyibe kerül itthon a Galaxy S8 és S8+
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged