- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
Csak az a baj, hogy hiába van 8GB ramod, maximum 1800MB ramot adhatsz utorrentnek, ami egy idő után betelik, és megint csak overload lesz, sőt, akár el is fogyhat a ramod, ugyebár ha nincs csak mondjuk 2 vagy 4GB a gépben
Igazából az 512MB beírt érték ami a képen is van, teljesen felesleges, lehet akár csak 100 is, vagy 256, mert nem fog betelni az sem, mint a videón látható maximum 300mb körülre megy a ram, így hogy 512 van megadva, csak Seedelésnél pedig 180 torrentnél nekem 150mb körül eszik az utorrent, azért adtam neki 512-t én, hogy biztos legyek, és mert semmi másra nem használom a gépet, csak erre, így 2GB ram mellett, Plex server, egy opera böngésző és az utorrent futtatása közben is van még bőven szabad ram, szóval nem lassú a gép.
(#21) woodworm@ Nekem mikor fent volt a 3.4.9 és vissza akartam térni 2.2.1-re ezzel a megoldással, nem volt jó, ugyan úgy elöjött a hiba, hiába töröltem minden fájlt, beállítást, appdata mappát
-
Dreddy32
tag
Én nem akarok vitatkozni mert nem értek hozzá.
Most, hogy beállítottam ezeket a fent leírt dolgokat, (kopp-kopp) működik.
Annyi, hogy én 16GB-ot állítottam be a C-re és az E-re is a virtuális memóriát, attól függetlenül, hogy van-e köze hozzá, vagy sem. Az utorrentban az átmeneti tárnak egyenlőre 1536MB. Ezt megpróbálom majd 1800-ra emelni.
Letöltöttem egy 25GB-os dolgot, és egyszer sem jött be az overload. Ezek elött folyamatosan benn volt.
A netem 1000/200 -
Az, hogy melyik lemezen van a virtuális memória, végkép az OS belügye.
Ez max. akkor igaz, ha a user nem tudja mit csinál, egyébként ha tényleg így volna, nem lehetne állítani.
Amit én se értek, hogy ettől függetlenül mi köze a torrentklienshez, főleg, hogy a képen is szerepel, hogy a C:-n van már lapozófájl, amit az OS kezel (tehát lehet 8GB-nál nagyobb is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipollo v1 mini 300 Mhs olcsón
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest