- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szotyi25
tag
Hunork:
Végre eljutott kis hazánkba is:[link]
Igaz "csak" a GT és a Basic verziók.
Hoppá a Basic képén az Advanced látható. -
Hunork
veterán
Hát nagyon jó cikk lett, egy nagyon jó házról, gratula!
Sajnos azonban, hogy az ára az egyetlen hátránya, legalábbis nekem, ezért a pénzért azért lehet válogatni bőségesen. De az írás nagyon jó lett!
-
Szotyi25
tag
Sziasztok!
Köszönöm, hogy elolvastátok az irományomat!
A dicsérő szavakat meg főleg!!!
Látom azért a ház kissé megosztotta a népet.
Tényleg nagyon hasonlít, mint írtam is, arra a bizonyos CM házra.
Az árát nézve, a 690-est sem tudtam volna beszerezni olcsóbban. Igaz, azt szerettem volna de, augusztus óta kb.~13000Ft-tal drágult, + amikor döntöttem, még nem volt USB3-as verziója.
Voltak más versenyzők is:
Rosewill Blachawk, SilentiumPC Regnum L50 (ezt a kettőt Itthon szintén nem lehet kapni), Thermaltake V9 Black E. Nexus Prominent R, Corsair 500R (az 500R és a Regnum dokkoló nélkül ha jól emlékszem)
Végül ez lett, és nem bántam meg! Számomra ez a fontos.
A ventik villogása kikapcsolható (hála az Úrnak).
Nem nevezném szegényesnek a belsejét, szerintem az anyaghasználat is rendben van, nekem ez így jobban bejön mint a HDD keretek a ventik útjában. A csavarmentes kártyarögzítés szerintem hülyeség, még nem láttam olyat amiben normálisan rögzíthető a 2-3 slotos vga.
Alulra is lehet radit szerelni, az a merevlemez tartó kicsavarozható (azt hiszem oda egy duplaradi szerelhető).Kíváncsian várom a további hozzászólásaitokat, kérdéseiteket!
Üdv.: Szotyi25
-
zazahoho
őstag
Korrekt kis házikó elfogadható áron.
-
Puma K
nagyúr
Uhh elég korrekt írás és a ház is elég komoly.
Nekem tetszik a ház!
-
FireKeeper
nagyúr
annyira az ára sincs elszállva a CM 690 II mostani árához képest (bár ahhoz képest, hogy én 22k-ért vettem a 690 II Advancedet, nagyon drága).
néhány dolgot elfogadnék a saját házamon (USB3, ventiszabályzás) néhány dologban viszont maradnék a mostaninál (a bővítőkártyát rögzítése nagyon suxx, és az oldalsó ventit sem köszönném meg). valamint ha jól látom (de javíts ki, ha nem) alulra nem lehet vízhűtés radit szerelni.
mindent összevetve az USB3-as 690 II-nek szvsz nem konkurenciája (annál nem jobb), a simának viszont igen. viszont akinek meg most van sima 690 II-ese, annak nem éri meg váltani.
egyébként grat a teszthez! -
Killer01
őstag
Gratula a cikkhez, tetszett (a ház már nem annyira -ennyi pénzért pláne- a villogó/világító ventiket meg szívből utálom
)
-
Chosen
addikt
Ezt a házat nem a CM gyártja az Enermaxnak? Nem csak kívül CM-es, de belül is tele van CM-es dolgokkal.
-
Dominó85
addikt
Nekem "sima" CM690-em van és meg kell mondjam, abban egy-két jóval ötletesebb megoldást találtam, mint ebben a kuckóban. Ettől függetlenül nagyon színvonalas cikk, élvezet volt végigolvasni. A "lopás"okat meg azóta csinálják, amióta az első 2 szereplő belépett a piacra... De ez egyáltalán nem baj, sőt. Nő a konkurencia és arra sarkallja a két vagy több felet, hogy a másikénal jobbat csináljon, és az övét vegyék meg. Ez utóbbinak meg mi örülünk jó esetben, mert az ár így tud csökkenni.
-
nuke7
veterán
jo háznak tűnik, de az jut az eszembe ilyen házak láttan, hogy :
por, por, POR. -
flamich76
tag
Tényleg ennyire fontos, hogy egy értelmesebb házban mindent csavarhúzó mentessé kell tenni? Nincs olyan ház, ami minőségileg jó, de ki van hagyva belőle az összes műanyag bizbasz, amit 2 csavar becsavarásával helyettesíteni lehet és még fixebben is tart?
De most tényleg? -
Rimbri
tag
Kulseje/teteje 692 clone.
Pci mechanika meg sima 690 clone...
Enermax is lop? Ejnye benye. -
Apika
addikt
Gratulálok a cikkhez!
Nagyon jól mutat az első lapon ház a kék színű fénnyel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest