- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Blizzardking #21 üzenetére
Hidd el ez a kijelző - előlap arány nagyban hozzájárul minden technológia fejlődéséhez. Kisebb helyre kell bepaszírozni az telefon elemeit, ezáltal már például elérkeztünk oda, hogy évente egyre jobb dolgok kerülnek az átlag telefonba kisebb helyen. Ez önmagában hosszútávon (technológiai értelemben) nagy fejlődésekhez fog vezetni. Lehet hogy még most ez a piezo cuccos kezdetleges, de pár év és lehet jobban fog szólni mint egy mai csúcskategóriás hangszóró.
Személy szerint nekem tetszik ez az arány növelős dolog, mert sok új tech is fejlődik emiatt (mellesleg nekem tetszik a kinézete, az eladások pedig azt mutatják, hogy az emberek többségének is). Évekig az volt a mantra, hogy mennyire unalmas, hogy minden telefon ugyanúgy néz ki, most hogy különböző cégek próbálnak előrukkolni új formatervekkel, hirtelen ez szar és konzumeridiotizmus
Én személy szerint örülnék a tartósabb eszközöknek, kicsit ellene vagyok én is a fogyasztói társadalomnak úgy ambloc, de emiatt fejlődik a tech ipar évről évre. Vannak előnyei és hátrányai is. Ilyen világban élünk, jelenleg a pénztárcáddal tudsz változást elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gyúrósok ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest