- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Blizzardking #21 üzenetére
Hidd el ez a kijelző - előlap arány nagyban hozzájárul minden technológia fejlődéséhez. Kisebb helyre kell bepaszírozni az telefon elemeit, ezáltal már például elérkeztünk oda, hogy évente egyre jobb dolgok kerülnek az átlag telefonba kisebb helyen. Ez önmagában hosszútávon (technológiai értelemben) nagy fejlődésekhez fog vezetni. Lehet hogy még most ez a piezo cuccos kezdetleges, de pár év és lehet jobban fog szólni mint egy mai csúcskategóriás hangszóró.
Személy szerint nekem tetszik ez az arány növelős dolog, mert sok új tech is fejlődik emiatt (mellesleg nekem tetszik a kinézete, az eladások pedig azt mutatják, hogy az emberek többségének is). Évekig az volt a mantra, hogy mennyire unalmas, hogy minden telefon ugyanúgy néz ki, most hogy különböző cégek próbálnak előrukkolni új formatervekkel, hirtelen ez szar és konzumeridiotizmus
Én személy szerint örülnék a tartósabb eszközöknek, kicsit ellene vagyok én is a fogyasztói társadalomnak úgy ambloc, de emiatt fejlődik a tech ipar évről évre. Vannak előnyei és hátrányai is. Ilyen világban élünk, jelenleg a pénztárcáddal tudsz változást elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest