Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
Ez mind igaz.
De sajnos nincs olyan cég aki tökéletesen tiszta lenne. Az hogy pl valaki a lopott pénzből épít korrekt céget, mint régen a maffia, vagy a tiszta pénzből olyan céget működtet ami lerántja az embereket, két külön dolog,de nem tudom melyik jobb.
Ami ide tartozik számomra, hogy itt fizetett adót, Magyarországon embereket foglalkoztatott, fejlesztett, a termékeket amiket használok tőlük, kifejezetten jók,meg vagyok velük elégedve, rám ennyi tartozik.
A nagypolitika nem az én hatásköröm.A multicégek (nem, még az amerikaiak sem) meg sosem az emberek lelkivilága miatt aggódnak.
De nagy hiba volt, hogy az amerikai hadiipar őket alkalmazta. -
Tikakukac
titán
Kíváncsi vagyok rá mennyi idő lenne kiépíteni a teljes support részleget EU-ra, mindennel szépen, ahogy kell. A pénz önmagában semmit sem ér. Rengeteg céget láttunk már ami lapátolta a pénzt a cuccokba és bukott akkorát, mint koca a jeges lépcsőn.
Úgy kapcsolódik, hogy az ehhez a balhétól 2 szinttel nagyobb f0svihart kavargatnak éppen a háttérben, csak mivel az nem pöcsméregetős sztori, így mehet is a lecsóba, el van felejtve. Őket nem kell beszántani, mindenki mást igen. Kettős mérce in da club
-
Tikakukac
titán
Jó ár, jó vas, gondolom lesz mellé support és gari is, tehát 4 nap alatt megfordul egy nagy szerviz is és kapok 3 év garit, mint most a P10-re. Ja, hogy a nagy lófüttyöst.
Na ez ez utóbbi az, ami az általad preferált márkánál soha az életben elő nem fordulhatna, ott ha 12+12 hónap van, már veri az ember a kis popóját, hogy jahj, de jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Steam Deck
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Pc kompletten
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest