Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
válasz
Tikakukac #33 üzenetére
Nagyobb fosvihar, minthogy a kínai államhoz igen szorosan kapcsolódó cég működteti a hálózatot az USA-ban, illetve részben működteti, részben fejleszti azt annak katonai és gazdasági szövetségeseinél? Mostmár kíváncsivá tettél.
Ja, ha már rám hivatkozol, kérlek maradj meg annál, amit mondtam. Nem mindenki másról beszéltem, és a huawei esetén sem azt mondtam, hogy be kell szántani, hanem azt, hogy engem nem fog megrázni, ha beszántják őket.
-
Giovan!
addikt
válasz
Tikakukac #30 üzenetére
Ugyan, ha a huawei tündöklése véget ér, előbb-utóbb új helyen kerül hasznosításra az állami tőke, szóval attól nem tartok, hogy sokáig jelentős kínai versenyző nélkül maradna a szegmens
Sejtem melyikre gondoltál, de hogy ez hogyan kapcsolódik a témához, azt továbbra sem értem.
-
Giovan!
addikt
válasz
Tikakukac #28 üzenetére
Majd kinövi magát valami kínai gyártó megint, ami lehetőleg már nem lesz annyira botor, hogy hálózatfejlesztésbe kezdjen NATO országok területén.
Az általam preferált márkának (bár nem tudom melyikről beszélsz, több márkát is preferálok
) nem tudom mi köze ehhez a beszélgetéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bundle topik
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 4
- Ford topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Futás, futópályák
- A Sharkoon megtáltosodik a mechanikus klaviatúrák tekintetében?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest