- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjani1172
addikt
Ez mind igaz.
De sajnos nincs olyan cég aki tökéletesen tiszta lenne. Az hogy pl valaki a lopott pénzből épít korrekt céget, mint régen a maffia, vagy a tiszta pénzből olyan céget működtet ami lerántja az embereket, két külön dolog,de nem tudom melyik jobb.
Ami ide tartozik számomra, hogy itt fizetett adót, Magyarországon embereket foglalkoztatott, fejlesztett, a termékeket amiket használok tőlük, kifejezetten jók,meg vagyok velük elégedve, rám ennyi tartozik.
A nagypolitika nem az én hatásköröm.A multicégek (nem, még az amerikaiak sem) meg sosem az emberek lelkivilága miatt aggódnak.
De nagy hiba volt, hogy az amerikai hadiipar őket alkalmazta. -
mjani1172
addikt
Ha józan ésszel belegondol valaki, rájön, hogy biztos nem egészséges ha mindenhol Huawei távközlési eszközök vannak. Most, hogy van e bizonyíték, (és egyáltalán egy virtuális kémügyben mi számít annak) az már mellékes.
Évekkel ezelőtt, szvsz több mint 10-15 éve olvastam erről, hogy valamelyik szenátor már akkor kérdezte és problémázott ezen, hogy jó e ha az amerikai hadiipar a távközlést a Huaweitől veszi.
Logikus lépés ha kiteszik őket, ezen nincs min csodálkozni.
Azon már inkább de arról szinte semmit sem látok, hogy nálunk Szijjártó úr kínaimádata miatt ők fejlesztenek.
Ebből nekünk is lesznek gondjaink.
Új hozzászólás Aktív témák
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest