- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
Az asszony mobiljat es tabletjet rakom ujra. Sose tudtam ot ravenni arra, hogy tartson rendet az asztalon, hogy normalisan pakolja ki az ikonokat es rendezze el a widgeteket. Inkabb hatekonytalanul az appdrawer-bol indit mindent.
Ezert hat dontottem, nekialltam keresni egy olyan launchert, aminek NINCS asztala, ahova az ikonokat lehet rakni, hanem egybol egy appdrawer jon fel, amiben hasznalat szerint vannak sorbarendezve az appok. Ilyen tobb van, csakhogy kell, hogy ha egy konkret appot keres ne kelljen szemmel vegigkeresni a hasznalati listaban az osszes appot, es ne kelljen keresobe bepotyogni a nevet, kell legyen egy abc-lista is. Plusz a widgetekrol se mondhat le.
Na, 2 napi turkalas utan, csak az Arrow Launchert talaltam. De az meg nem erheto el a marketbol tabletekre. Halistennek sideloaddal fel lehet rakni.
Hat, ennyire niche igenyeket elegit ki ez az app. Kisebb tudomanyos osszegben lefogadom, hogy a kovetkezo honapokban el fogja arasztani a marketet a sok Arrow Launcher-masolat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- Gaming notebook topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest