Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• moli.hu

őstag

Az asszony mobiljat es tabletjet rakom ujra. Sose tudtam ot ravenni arra, hogy tartson rendet az asztalon, hogy normalisan pakolja ki az ikonokat es rendezze el a widgeteket. Inkabb hatekonytalanul az appdrawer-bol indit mindent.
    Ezert hat dontottem, nekialltam keresni egy olyan launchert, aminek NINCS asztala, ahova az ikonokat lehet rakni, hanem egybol egy appdrawer jon fel, amiben hasznalat szerint vannak sorbarendezve az appok. Ilyen tobb van, csakhogy kell, hogy ha egy konkret appot keres ne kelljen szemmel vegigkeresni a hasznalati listaban az osszes appot, es ne kelljen keresobe bepotyogni a nevet, kell legyen egy abc-lista is. Plusz a widgetekrol se mondhat le.
    Na, 2 napi turkalas utan, csak az Arrow Launchert talaltam. De az meg nem erheto el a marketbol tabletekre. Halistennek sideloaddal fel lehet rakni.
    Hat, ennyire niche igenyeket elegit ki ez az app. Kisebb tudomanyos osszegben lefogadom, hogy a kovetkezo honapokban el fogja arasztani a marketet a sok Arrow Launcher-masolat.

Új hozzászólás Aktív témák