- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
Az asszony mobiljat es tabletjet rakom ujra. Sose tudtam ot ravenni arra, hogy tartson rendet az asztalon, hogy normalisan pakolja ki az ikonokat es rendezze el a widgeteket. Inkabb hatekonytalanul az appdrawer-bol indit mindent.
Ezert hat dontottem, nekialltam keresni egy olyan launchert, aminek NINCS asztala, ahova az ikonokat lehet rakni, hanem egybol egy appdrawer jon fel, amiben hasznalat szerint vannak sorbarendezve az appok. Ilyen tobb van, csakhogy kell, hogy ha egy konkret appot keres ne kelljen szemmel vegigkeresni a hasznalati listaban az osszes appot, es ne kelljen keresobe bepotyogni a nevet, kell legyen egy abc-lista is. Plusz a widgetekrol se mondhat le.
Na, 2 napi turkalas utan, csak az Arrow Launchert talaltam. De az meg nem erheto el a marketbol tabletekre. Halistennek sideloaddal fel lehet rakni.
Hat, ennyire niche igenyeket elegit ki ez az app. Kisebb tudomanyos osszegben lefogadom, hogy a kovetkezo honapokban el fogja arasztani a marketet a sok Arrow Launcher-masolat. -
Fejvadi
nagyúr
Nekem még mindig jobban tetszik az Apex és a Nova.
-
ORCA58
addikt
Nagyon Gagyi. Ennyire hamar még nem szedtem le próbára felrakott launchert. Marad a MiHome 3.8
-
janeszgol
félisten
válasz
callmeakos #61 üzenetére
A Youtube a Google-é. Csak nem rég ásták el a csatabárdot (MS-Google). Előtte megmocoltak egymásra, az MS nem adott office-t stb Androidra, míg a Google pedig a saját appjait nem készítette el.
Szerintem a W10M-re lesz hivatalos YT app. De csak szerintem és csak tipp. -
bendi806
aktív tag
Én megmaradok a smart launchernél
Nekem az nagyon fekszik
-
törölt tag
Nekem tetszik, bár novát még nem próbáltam. Kicsit még lassú, ráférne egy kis optimalizálás.
-
Baggins86
aktív tag
Nekem 3 óra használat után érezhetően belassult, elkezdett szaggatni, a programok 2-3 mp késéssel nyíltak meg, úgyhogy leszedtem...
-
Kékes525
félisten
Mikor fog a Microsoft androidos telefonokat kiadni?
-
TechData
tag
Nem is értem a MICROSOFT-ot...inkább saját rendszerére irogatna programokat, játékokat,felületeket...stb. mert elég puritán a csempés rendszer felületük. Phujjj!
Mindenki a saját háza táján sepregessen!
-
csongi
veterán
válasz
enginev3.0 #51 üzenetére
+1
Ezt mar le sem mertem irni -
enginev3.0
félisten
Maradok a miuinal, azt hiszem egyelőre jó sokáig ^^
-
Danny365
őstag
Szerintem nem olyan rossz. Akadni sem igazán akad nálam, meg nekem mindig is tetszett a blur effekt, kár, hogy Androidon nem sűrűn látni.
Nova természetesen marad, nem is fogja azt semmi levaltani.
-
törölt tag
Reménykedtem, hogy csinálnak egy csempés launchert normálisan droidra, de ez nem egészen az sajna. Vannak benne jó ötletek, de összességében nem tűnik annyira nagy durranásnak.
-
AKU_HUN
csendes tag
Mikor akad: alsó sáv felhúzása és widget vállasztó menü görgetése közben. (Utóbbi borzasztó.)
-
ctvagyok
őstag
Így ránézésre nekem tetszik. Lehet ki is próbálom.
-
Fejvadi
nagyúr
Magyar lesz ha felteszem? Gondolom van beállítási lehetőség benne.
-
Szabcsizz
őstag
Béna iOS koppintás,arról már nem is beszélve,hogy borzasztóan akad.Elég csak lapozni.S4-en,és Young 2-n is kipróbáltam.
-
beccyboy
aktív tag
A Microsoft kiad egy IOS-re hajazó launchert Androidra?
What year is it?
-
Vassili_Zait
senior tag
CMet a MS pénzeli, tehát nem nevezném koppintásnak, a listás nezetet meg a wp-n kezdettől fogva alkalmazza...
Amúgx az MS droidos appjai egyre jobbak, sokat használok közülük.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
adamfriday #4 üzenetére
Én is így vagyok. A végén mindig marad a Nova.
-
csongi
veterán
Ez most komoly?
win10 hasznalhazosagara gyurjanak inkabb, hogy ne fapados rendszert kelljen hasznalni
ne androidra bohockojanak
-
S e t h
nagyúr
Dicséretes, hogy a Microsoft is próbálkozik android fronton, még ha ios like stílussal is, de sajnos ez egy Nova mellett igen kevés.
-
törölt tag
válasz
Stauffenberg #32 üzenetére
az is igaz....a huawei meg a ifosról koppint...
-
törölt tag
látszik a mikorfos se tud semmi újat kitalálni, rákényszrül a lipi-lopira...tiszta huawei dizájn...
-
Bloksma
aktív tag
Nemrég próbáltam a bétát. Sajnos nekem 1st gen Moto G-n kicsit lassú volt (néha sokat gondolkodott)
-
Fejvadi
nagyúr
Apex párti vagyok, de azért megnézem ezt milyen.
-
szupermacs
veterán
-
DJosef
őstag
Asus memo pad-al miért nem kompatibilis!?
-
törölt tag
fél óra után visszament a lucid. nem igazán jött ez át.
-
parkr
őstag
mégis mi értelme baloldalra rakni az órát?
-
gergejly
aktív tag
A microsoft minden hátsó szándék nélkül csinál egy launchert androidra?
-
cellpeti
nagyúr
inkább saját rendszerére irogatna az MS is. Rohadtul felhúztam magam rajta most...
-
kkdesign
senior tag
Én meg csak kipróbálnám
nincs tabletre elérhető változat
-
FireFox1996
őstag
válasz
adamfriday #4 üzenetére
Én is így vagyok vele
-
batai15
félisten
Eleg gagyi.
-
akosxyz
senior tag
Neked megvan Einstein száma?
-
G4bi89
senior tag
válasz
adamfriday #4 üzenetére
Szintén...
Ezt is kipróbáltam és jól néz ki de semmi több. Novához képest alig tud valamit, "cserébe" kétszer annyit ramot eszik. 180-200MB ezért a funkcionalitásért picit soknak érzem. -
Kasya
nagyúr
Nincs csempe? Nem kell...
-
Stauffenberg
nagyúr
Kipróbáltam de egyáltalán nem jön be. Béna iOS UI koppintás, valami logikusnak gondolt, de ömlesztett csoportosításokkal megáldva.
-
joci86
senior tag
Na, ha ilyet is tudnak, valahogy applikálják be a WP-be
Sok embert úgyis csak a csempék tartanak vissza...Szerintem maradok a GO-nál
-
Baggins86
aktív tag
Felraktam, jópofa. Már úgyis untam a gyári CM-et. Eddig gyorsnak tűnik
-
janeszgol
félisten
Amúgy egy picit elfogult vagyok az Ms-sel. Nagyon várom, hogy még hozzanak ki jó appokat Androidra.
Aktívan használom a Next Lock Screent és állati jó. Nem lassít, kényelmes, szép.
Hajrá MS!(Remélem, ebben a laucherben az alsó sáv ikonjai változtathatóak, mivel BT-t sosem használok, repülőgép módot is nagyon ritkán. iOS-sen úgy tudom nem. Jó lenne, ha itt igen.)
-
fene_vad
senior tag
marad az apex
-
janeszgol
félisten
válasz
CptAdamica #7 üzenetére
Bezony. Viszont jól néz ki. Haza megyek, ki is próbálom.
-
CptAdamica
veterán
Az az ios koppintás, sírok.
-
a510
aktív tag
válasz
adamfriday #4 üzenetére
Nálam a TSF az első, ami a Nova után fél óránál tovább maradt. Egy próbát megér.
-
adamfriday
senior tag
Valahogy mindig visszatérek a Nova-hoz, hiába próbálom ki a többit is.
-
szupermacs
veterán
Kipróbálom ha hazaértem, addig marad a jó öreg Google Now. Nekem annál jobban semmi nem vált be, most pedig a függőleges görgetés az app drawerben még könnyebbé tette a telefon használatát.
-
RaveForce
veterán
hát a listás menü az 1:1-ben CM launcher...
-
tomiivagyok
aktív tag
Hova kattintva?
amúgy nem rossz. De inkább maradok Touchwiznél, ez annyira nem bejövős - számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Építő/felújító topik
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged