Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
Az asszony mobiljat es tabletjet rakom ujra. Sose tudtam ot ravenni arra, hogy tartson rendet az asztalon, hogy normalisan pakolja ki az ikonokat es rendezze el a widgeteket. Inkabb hatekonytalanul az appdrawer-bol indit mindent.
Ezert hat dontottem, nekialltam keresni egy olyan launchert, aminek NINCS asztala, ahova az ikonokat lehet rakni, hanem egybol egy appdrawer jon fel, amiben hasznalat szerint vannak sorbarendezve az appok. Ilyen tobb van, csakhogy kell, hogy ha egy konkret appot keres ne kelljen szemmel vegigkeresni a hasznalati listaban az osszes appot, es ne kelljen keresobe bepotyogni a nevet, kell legyen egy abc-lista is. Plusz a widgetekrol se mondhat le.
Na, 2 napi turkalas utan, csak az Arrow Launchert talaltam. De az meg nem erheto el a marketbol tabletekre. Halistennek sideloaddal fel lehet rakni.
Hat, ennyire niche igenyeket elegit ki ez az app. Kisebb tudomanyos osszegben lefogadom, hogy a kovetkezo honapokban el fogja arasztani a marketet a sok Arrow Launcher-masolat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest