Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
Az asszony mobiljat es tabletjet rakom ujra. Sose tudtam ot ravenni arra, hogy tartson rendet az asztalon, hogy normalisan pakolja ki az ikonokat es rendezze el a widgeteket. Inkabb hatekonytalanul az appdrawer-bol indit mindent.
Ezert hat dontottem, nekialltam keresni egy olyan launchert, aminek NINCS asztala, ahova az ikonokat lehet rakni, hanem egybol egy appdrawer jon fel, amiben hasznalat szerint vannak sorbarendezve az appok. Ilyen tobb van, csakhogy kell, hogy ha egy konkret appot keres ne kelljen szemmel vegigkeresni a hasznalati listaban az osszes appot, es ne kelljen keresobe bepotyogni a nevet, kell legyen egy abc-lista is. Plusz a widgetekrol se mondhat le.
Na, 2 napi turkalas utan, csak az Arrow Launchert talaltam. De az meg nem erheto el a marketbol tabletekre. Halistennek sideloaddal fel lehet rakni.
Hat, ennyire niche igenyeket elegit ki ez az app. Kisebb tudomanyos osszegben lefogadom, hogy a kovetkezo honapokban el fogja arasztani a marketet a sok Arrow Launcher-masolat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5560 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest