Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidrich
senior tag
válasz
kolosanyi
üzenetére
Engem is bosszantott ez a meghívásos dolog, de baromira bejött a készülék minden téren, tetszik a cég hozzáállása. Ár/érték aranya valami elképesztő cserébe tényleg minőséget kapok. 2 nap alatt sikerült meghívót szereznem, pár nap alatt megérkezik a 64GB-s EU-s OnePlus úgy, hogy egy csomagtovábbító cégen is keresztülment a telefon mert nem szállít a OnePlus közvetlen Magyarországra. És fizettem cuzámmen az egészért 104k hufot...
-
RgS
tag
válasz
kolosanyi
üzenetére
Azt hiszem erre mondják, hogy ízlések és pofonok. A OnePlus már a megjelenéskor megmondta, hogy a meghívós rendszert fogják alkalmazni, sosem láttam tőlük olyan ígéretet, hogy nagyüzemben nyomják majd a szolgáltatók felé példának okáért. Pontosan azért, mert akkor sokkal többet kellene költeniük marketingre és raktározásra, ami a készülék végfelhasználói árában ütközne ki. Ezért tud olcsóbb lenni mint a többi flagship.
Bár egy LG G2 elégedett tulaja vagyok, ha most kellene választanom új készülékek közül, akkor a O+O mellett tenném le a voksom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest