Előrendelhető lesz a OnePlus One

Hirdetés

A OnePlus hivatalosan április végén mutatta be a marketingrészlege által hosszú hetekig az érdeklődés kereszttűzben tartott „filléres” csúcsmodelljét, mely minden téren megpróbált abszolút maximalista hatást kelteni. A peremeknél 4,6 milliméteresre vékonyodó magnézium burkolata, JBL hangrendszere, 4K videók rögzítésére is alkalmas, f/2 fényerejű optikával ellátott 13 megapixeles Sony kamerája, a Japan Display műhelyéből származó 5,5 hüvelykes Full HD kijelzője, 2,5 GHz-es négymagos Snapdragon 801 processzora, 3 GB operatív memóriája és 3100 mAh kapacitású akkumulátora már önmagában is igen vonzónak tűnik, pláne a 84 000 forintnak megfelelő európai kezdőár ismeretében. Az érdeklődők kedvét persze hamar lelohasztotta, hogy a készülékhez kizárólag meghívásos modell keretében lehetett hozzájutni, ugyanis a cég szándéka egy rajongói közösség létrehozása volt.

A kínai vállalat nemrég azonban úgy döntött, hogy a nagyközönség számára is elérhetővé teszi készülékét, vagyis rövidesen az online áruházából is rendelhető lesz a OnePlus One. A csapda persze ezúttal sem marad el. A vállalat ugyanis a Xiaomi modelljét követve csak bizonyos időpontokban teszi elérhetővé készülékét, ráadásul akkor is csupán limitált darabszámban, viszont az egy vásárló által rendelhető mennyiség nem kerül korlátozásra. A megoldás „zsenialitása”, hogy az érdeklődők nagy része csupán előrendelheti majd a készüléket, de szerencsére a kiszállítás megkezdése előtt könnyedén elállhat bárki az üzlettől, ha idő közben beleunna a várakozásba. Az első rendeléseket „október végén” fogadja a OnePlus, de azt egyelőre nem árulta el, hogy mekkora készlet áll majd rendelkezésre.

Azóta történt

  • Jövőre érkezhet a OnePlus Two

    Már készül a remekül árazott, ám számos problémával és csúszással elstartoló OnePlus One folytatása, erről a fiatal kínai vállalat elnöke számolt be.

  • Összefog a OnePlus és a JBL

    Új mikronfonos fülest készül piacra dobni saját honlapján a OnePlus, amelyet a legendás JBL tervez a feltörekvő ám problémás kínai gyártó számára.

  • Rövidesen újra rendelhető a OnePlus One

    A kicsit döcögős első próbálkozás után november közepén ismét rendelhető lesz a OnePlus „filléres” csúcsmobilja.

  • Készül a OnePlus második készüléke

    Újabb bejelentésre készül a magnézium-öltözetbe burkolt, mérsékelt árfekvésű csúcsmodellje révén ismertté vált OnePlus.

Előzmények

Hirdetés