- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Balage992 #410 üzenetére
latni en is latom, foleg kozelrol, de kozelrol latni a szinesseget az amolednel a hatarvonalakon es a feheren a szinkomponenseket...
ha amoled akkor a pentile miatt kellene a samu felbontasa! ellenkezo esetben viszont nekem jobb teljes 326ppi mint a pentile. a szinek: az alma lcdje is hozza a p3 szinskalat ugyhogy ez szerintem nem nagyon lehet erv, inkabb a fenyero/kontraszt. -
nickedez89
senior tag
válasz
Balage992 #409 üzenetére
Nekem speciel nem tetszik az amoled!
Watchon kifejezetten jó a sok fekete használata miatt! De telefonon elég egymás mellé tenni az Xs -t meg az Xr-t egy fehér háttérrel...
Pixeleket meg én sehogy nem látok 326ppi-nél sem akárhogy nézem.
Persze nem is fogom két centiről nézni.Nem beszélve arról hogy tartósan olvasni nem túl jó rajta a PWM miatt!
-
kchris78
veterán
válasz
Balage992 #383 üzenetére
miért ne vehetné egy technikai beállítottságú ember? vagy aki technikai beállítottságú vagy "racionális" vagy okos az csak Andrdoidot választhat? hogy pl egy "okos" árat figyelembe vevő döntés után szopjon az egyik típussal hogy mit kell állítgatnia hogy NE lője ki a memóriából az instant messaging programot "optimalizálás" címszóval???
-
nickedez89
senior tag
válasz
Balage992 #383 üzenetére
Én technikai beállítottságú ember vagyok és ezt fogom venni!(Amint végre lesz raktáron a vodánál!)
Egyszerű okok miatt fogom ezt venni:
- Várhatóan a legjobb üzemidővel rendelkező iPhone (lesz) jelenleg.
- A dupla kamera és az amoled kijelző nekem nem ér +100ezret!(Felbontás sem, i7-em sem nevezném éppen pixelesnek!)
- Az A12 SoC és a "kis" felbontás miatt valószínűleg jobban teljesít majd a 3GB RAM-al mint az iX és az még mindig drágább!
- Ugyanúgy benne van a gyorsabb faceID és a dualSim mint a két drágább modellben.
- Nagyon bejön a sárga szín nekem (Persze pont nem fogja árulni a voda)Ja és igen, lehet hogy jobban járnék egy Mate20 Proval vagy akármivel de nekem nagyon bejött az iOS és a watch is, amit nem szeretnék lecserélni, szóval csak iPhone jöhet szóba.
-
Ádám16
addikt
válasz
Balage992 #383 üzenetére
Mekkora világi bullshit ez az olcsó iPhone, idézőjelbe téve is. 300.000 HUF egy telefonért sehogy, semelyik oldalról sem olcsó.
Olcsó a mezőnyt tekintve max egy SE/6s/7, de máshol 300-ért egyrészt a legfelső szegmensből lehet válogatni, másrészt ez egy magyar átlagfizetésnek ~kétszerese.
A pimaszul drága jelző inkább illik a mondandódba. És igen, így is sikeres lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest