- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vix64
csendes tag
Nővérem vásárolt kb. 7-8 hónapja egy 8 gigás iphone-t. Én beszéltem rá erre, először valami ócska 3,2"os samsungot nézett ki magának, mert az milyen aranyos és olcsó és amúgy sem használja másra a telefont. Nagy nehezen erre sikerült még rábeszélnem, az ár így sem volt kevés, de mondanom sem kell, hogy nem bánta meg, imádja a telefont.
Például Neki simán elég a 8gb-os változat is, filmet, zenét nem másol a telefonra, van pár program, amit használ és fényképezget.Egyedül akkor volt egy kisebb gond (törölnöm kellett 1 appot), mikor a 6os szoftver telepítése előtt kiírta, hogy 2,5GB helyre van szüksége, és csak 2,3GB szabad hely van az eszközön
-
Ayanlith
tag
Igen, ez a karácsonyi átpakolás valószínű, csak most ez az időpont áthelyezés kivitelezése nem sikerült annyira elegánsan/korrekten szerintem.
A 8 GB-os tárhely szerintem is kevés, de a 16GB-tal már valamelyest el lehet lenni. Nyilván a 32GB-tól kezdődik igazán az ideális, viszont a kezdőár, amit hozzá társítottak szerintem nem épp a legjobb, annak ellenére, hogy eddig is hasonló áron adták a 32GB-os touch-okat. Eddig azért nagyjából lehetett csúcskategóriás iPodot kapni hivatalosan 60-70 ezer Ft-tól (máshol még olcsóbban), még ha a tárhely szűk keresztmetszet is volt.
Szerintem valamelyest kapcsolódik az iPadhez a touch, mert árát és funkcióit tekintve "nano iPadnek" is lehetne mondani.
Persze ezzel lehetne vitatkozni, de például a Samsungnál már ezt a méretet is tablet kategóriába sorolják. Én igazából az eddigi trendek miatt hivatkoztam rá, nem elsősorban azért, mert az iPad vonalhoz szerettem volna kapcsolni.
-
Hobbbyt
őstag
A Telefonszolgáltatók meg dörzsölik a markukat, és jót nevetnek..
(csak havi 100mb-om van ingyen.. 5-10 megás fileok feltöltésére meg nem fogom elhasználni. De most érted.. ott van egymás mellett a 2 telefon, nehogy már a netes tárhelyet keljen használom ha át akarok nyomni neki valamit.. Pesten meg a nagyobb városokban már alap a HSPDA de ezeken kivül csak 3g meg edge.. azzal meg sokra nem megy az ember.
-
(#25) Vix64, (#28) dani3l: Ki kell fizetni, de az összehasonlításnál nem ezt kell figyelembe venni, hanem azt, hogy az, hogy ér-e többet az ingyenesnél? Ez meg nyilván szubjektív.
Mivel az Ipad-et mással nem lehet kapni és iOS-t sem kapsz más eszközön, így fölösleges a kettőt külön számolni.
Így csak az a lényeg, hogy egyben mennyit ér az egész kütyü; szoftver+hardver együtt.A windows nem jó összehasonlítás, mert egy notira rakhatsz linuxot, solaris-t, BSD-t, akármit. Más kérdés, hogy ezekkel kevesebb ember számára lenne megfelelő, de lehetséges, mint ahogy a win is mehet más gépre. Így az jól különválasztható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest