- iPhone topik
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
Itt is van wifi (ybl) de olyan speciális, hogy a telefonokat élből kizárták.. Windowsra is valami klienst kell leszedni, hogy használni lehessen..
Én nem félek a névjegyzéklopástól, jegyzetlopástól idegen hívásoktól stb. Lehet, hogy kéne, de nem. (pedig jómagam utólag fizetek
)
A reklámok.. hát, azok vannak. Régebben rootolt telefonon ki lehetett tiltani a reklámos portot, bár manapság ugyan úgy kapom őket.. Itt is pár száz forint 1 program, csakhát warez.. na
-
Hobbbyt
őstag
Jó, akkor én kérek egy iPad-et OS nélkül.
Az ilyen kütyükben nem szabad az OS árát is belevenni, mert hülyeség.. (mármint összehasonlításoknál)
A Google ingyen adja az OS-t mégis megélnek belőle.. sőt még fejleszteni is tudják, nagy léptékben.Nekem pl. csak szívás lenne az életem egy Apple cuccal és a speciális programjaival .. külön iTunes millió megkötés.. stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest