- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Szerintem az lehet a celjuk, hogy egysegesen öszre idözitik az összes Apple termek frissiteset, gondolom ezert is mutattak be uj iPad-et is, mert tavasszal nem fog jönni, masfel ev meg azert eleg sok lett volna a kettö között..
"Az iPod touch új generációját kisebb kapacitással, de lényegesen alacsonyabb áron..."
Minel kisebb kapacitassal? Mar a 4-esnel sem lattam ertelmet a 8 gigasnak, arra kb semmi nem fer. Annyi, hogy olcsobb.. Egy iPodban pont a tarhely a lenyeg, szemely szerint 32 giganal kevesebbnek semmi ertelmet nem latom. (Touchnal legalabbis, ha mar alkalmazasokat lehet ra telepiteni, meg videot nezni, meg stb, eleg hamar megtelik. Nano az mas teszta.)
De teljesen mindegy is az arazasa az iPad szempontjabol, mas termekvonal, mas felhasznalasi terület. -
erdoke
titán
Annyiban igazat adok neked, hogy az A6 valószínűleg olcsóbb az A5-nél, miközben egy könnyebben eladható terméket hoz létre. Csak az iPad minit nézve magasabb profitot jelentene, de nem szabad elfelejteni, hogy az Apple a három piacon tartott tablet változat között patikamérlegen osztja szét a megkülönböztetésre alkalmas paramétereket. Ha túl jó az egyik, nem csak a versenytársak, hanem a többi iPad rovására is vesznek belőle többet.
Ennek ellenére én is úgy látom, hogy lehetett volna még egyszerűsíteni a termékpalettán, és a maradékot jobban megkülönböztetni ill. elkülöníteni egymástól. Én az iPad minit lőttem volna be az iPad 2 és a Retina iPad közé, és a kettesből nem is árulnék 64 GB-ost. Esetleg mind a két méretből indítanék olcsóbb változatot kisebb tárhelyekkel és a gyengébbik SoC beépítésével (tehát összesen 4 kategóriát). Bár ez nem eredményezne kevesebb modellt (sőt, legalább ennyi lenne), de a vásárlók szempontjából jobban átlátható választékot és könnyebben értelmezhető választási lehetőségeket kínálna. Talán pont ez fog történni jövőre a Retina mini megjelenésével. -
erdoke
titán
A mini felbontásához nincs szükség az A6 erejére, de még az A5X-ére sem.
Az Apple CFO-jának elmondása szerint így is aránytalanul kevesebb haszon van rajta, mnt a normál iPadeken, az iPhone-ről nem is beszélve. Egy Black Friday alkalmából talán adják majd 299 dollárért, de annál olcsóbb biztosan nem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- Eladó egy Macbook Pro 14" 10/10/32/512Gb Ezüst színű számítógép, 1év Apple Garanciával, Arab bil
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest