- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
Én is kíváncsi vagyok , de ha újonnan 80 lesz egy 7970 -es , akkor senki nem veszi meg használtan 60-65 felett!
Én 65-ért adtam el itt egy 2gb-os Asus CUII. és 75-ért 2 db 4Gb-osat! Ez lesz hamarosan az ára kéz alól!
Most kell eladni , ha valaki szabadulni akar tőle , de szerintem már nem lehet a 2gb-os verziókat eladni 70 felett! -
UFC
aktív tag
Hát igen érdekes lesz hogy mit fog majd tudni az AMD új kártyája. Persze majd mikor nem csak referencia modell lesz belőle(mert utálom a referencia hűtést) akkor az egyes gyártók plusz plusz teljesítményt csikarhatnak ki az amúgy is elég erősnek beharangzott vga-nak. Amúgy lehet én láttam rosszul de csökkentek a 780-ok árai a Gigabyte GTX 780 OC-t már 163.000ft-ért meg tudsz vásárolni, és ha kijön az AMD új kártyája talán további csökkenéseket láthatunk, és akkor majd jön a kérdés hogy megéri megvenni az új AMD-t tud majd annyit esetleg vagy levitt áru GTX 780-at érdemesebb venni? Sok a kérdés hogy mi lesz valójában illetve hogy még mennyit változik a BF4 optimalizációja a végleges kiadásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Reklámblokkolók topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest