- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
akoska07 #258 üzenetére
Tévedés nem azt tudták, hogy hóvégén lesz a kártya, hanem leírták, amit látni lehet most is a honlapon, ami valószínű egy hasraütött dátum, mivel az NDA miatt ők sem írhatják ki mikor lesz valósan. Ahogy Abu is leírta többször a release is titkos...hogy miért azt ne kérdezd.Neweggnek több esze van, csak annyit ír hogy coming soon, így nem terjeszt rémhíreket.
Én arra tippelek, hogy hétfőn, legkésöbb kedden nyilvános lesz, és indulnak a kártyák.
-
törölt tag
válasz
akoska07 #252 üzenetére
Ez nem gáz, hanem egy nagyon szemét dolog. Főleg annak esik szarul aki hó elején kifizette a bf4 editiont, hogy tuti megkapja a karit megjelenés előtt. Rohadjon meg az amd a marketingjével együtt!!
Ha ezt egy kis cég csinálná bárhol a világon tönkremenne másnapra és tömeges perre számithatna.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
akoska07 #241 üzenetére
Szerintem nem volt itt szó hülyítésről, ti akartatok előbb hozzá jutni, de ez nem így működik.
Megnéztem és overclockersuk oldalon ez áll: ETA: 31/10/13
Amiről esetleg szó volt, az marketing. Jó nagy hírverést csináltak neki, de nem közölték egyértelműen mikor fog megjelenni (valószínű azért, hogy a konkurrencia ne tudjon lépni).
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
akoska07 #190 üzenetére
Ezt most úgy mondod (mondják) mintha az AMD az elmúlt években nem csak Paper-launch-okat tolt volna a legizmosabb kártyáira... 5870-re is várni kellett, 6970-re is várni kellett, és mily érdekes: 7970-re is várni kellett. Ezek után ki lepődik meg, ha a 290X-re várni kell megjelenés után?
-
Rasch
csendes tag
válasz
akoska07 #175 üzenetére
http://images.anandtech.com/doci/7388/GX-015-AM_77726_600_678x452.jpg
Sztem az ott maga a kártya nem csak egy kép róla,de most olyat is olvastam hogy a BF4 edition az szürke lesz és narancsos csíkokkal mint a játék borító színei.
Attol függ melyiknek jobb a garija,meg melyik nem hepciás a vizesblokkra.
Én Asusra szavazok személy szerint.
-
SimonYana
addikt
válasz
akoska07 #159 üzenetére
Látom már többen is követtek és berendeltétek!
Jó lesz az! Ha nem lenne , jó akkor nagyon sok mindenkinek kellene vissza utalni a előleget! Jobban szeretik Ők , hogy még utaljunk nekik és ne visszalépjünk!
Szerintem az előrendeltek kapnak és utána lehet nem is fogják erőltetni az új gyártást , ameddig ki nem éhezik a nép eléggé! Legalábbis Én így csinálnám! -
warcat
veterán
válasz
akoska07 #154 üzenetére
Nem véletlen; az amcsiknál a forgalmi adó nélküli árat tüntetik fel,mert az minden államban más és eltérő %.
EUban meg kötelesek az ÁFÁval terheltet megadni ami 20-25% körül mozog a tagállamokban,kivéve mi,amiből ki is jön a valuták közötti árfolyamkülönbség.
Fenti: persze,hogy annyiért vinnék mint a cukrot,de miért lenne ez célja az AMDnek? Titan is lehetett volna 500 dollár ezzel az erővel.Itt annyi a lényeg,hogy elfogyjon a betervezett,gyártott mennyiség a nekik megfelelő (magas) haszonkulcs mellett,nem az hogy Pistikének legyen új kártyája.
-
mghltm
addikt
válasz
akoska07 #137 üzenetére
az amd marketing szovege szerint kepes lesz 4k-s jatszadozasra, tehat 2 full hd-s monitorig jo vagy, vagy csokkentett minosegi beallitasokkal akar 3-ig is ( csak gugli kessel erheto el az iras, mert torolve lett a honlaprol )
-
warcat
veterán
válasz
akoska07 #148 üzenetére
Fentebb már írtam az árat amit a másik topikban is belinkeltek már, 649 euró 290X ,520 a sima 290.
Ez hihető is,ha csak 450 font lenne akkor veszek én iscsak nem referenciát.
Viszont én nem látom sehol annyira csonkítva a 290-et,hogy jelentősen gyengüljön a 290xhez képest,nagyon kíváncsi leszek a tesztekre, -
TTomax
félisten
válasz
akoska07 #148 üzenetére
Hát az a £450 inkább a sima 290 lesz ,ne legyen igazam de én £550-600 közé várom...most fizettünk egy százast,szerintem még 500at készíthetsz a bankkártyádra...szerintem...persze csak ha nem lépsz vissza...
Amugy meg nem is kell a 6Gb VRAM... 4 is sok... ami abból kifut ahhoz már a gpu is kevés lesz...(#149) hitman,
Igen persze,visszalehet,gondolom olyankor még egy hónapot ülnek a pénzem,de így van ahogy írtad. -
TTomax
félisten
válasz
akoska07 #137 üzenetére
Hát remélem én is... mivel lapot és procit cseréltem így nem nagyon jöhetett szóba több gpus megoldás.... meg az az igazság elég is volt belőle,habár slivel nem volt olyan rossz... a backend megerősítése számomra egyértelműen mutatja sokkal jobb lesz az egyszerűbb játékokban is... csak nehogy olyan legyen mint a HD2900XT ami csak papíron mutatott jól...
Driver téren tud ez elvérezni,de mivel 2éve van már GCN szerintem sokat nem kell csiszolni rajta és minden rendeben lesz...a mantle nem hoz lázba,3D-re nem nagyon fogom használni,hosszútávon nem bírom... fizikszre meg megmarad a GTX670 ha nagyon kellene...
-
SimonYana
addikt
Mint említettem a 180-200 még bele fér! BF4-et megrendeltem a fullos kiadást és majd valamelyiket a haverok közül valaki árveszi kicsit olcsóbban!
A hangja meg tudod kit érdekel!
Nálam síri csend lesz mert én nem szeretem a zajt! Még a végén meg hallja az ellenfél ha zajos a gépem! -
SimonYana
addikt
Sajna még nem tudok semmit!
Be előlegeztük , de olyan hírek vannak a neten , hogy jobb nem is olvasni!
Találgatnak itt 160 ezret 150 ezret és láttam már 340 ezres találgatást is!
Egy tény sem én sem a tömeg nem fog érte adni Titan árat! A jelenlegi felállásban nem hinném , hogy egy VGA-ért el lehetne kérni 3db új HD7970 Matrix árát! Ugyanis kint már 90 ezer alatt akciózzák a Matrixokat!
Tehát 200 felett nem lesz szerintem nagy busines az elején , mert lássuk be! Eddig csak zsákba van az a macska! Ha egyáltalán nem kisegér , vagy tigris. Mert az égadta világon semmit nem tudunk szinte róla!
Természetesen az is benne van a pakliban , hogy olyan durva lesz , hogy mindenki ilyet akar majd , mert az ára is verhetetlen lesz és erre felkészülve van ez a nagy előrendelés , mert lehet karácsonyra sem fogják tudni kielégíteni a keresletet!
Szerintem , ha 180 vagy az alatt lesz és még a Titant is megvicceli , akkor majd mindenki (aki előrendelt) azt mondja de k@rva jó , hogy előrendeltem!
Tényleg nem tudni semmit! Viszont ha nem így lesz akkor az AMD elég merész állításokat hozott elő és félő , hogy a jövőben semmit nem fog érni az ígérete ! Nem tudni mire van ez a nagy titkolózás és előrendelés , mert azért ilyenre nem igen emlékszem az elmúlt 10 évben! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- Hardcore café
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest