- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- HMD Skyline - jó szerelés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
Sziasztok, nem tudja valaki véletlenül, hogy a VGA-k mellé adott BF4 az alap verzió, vagy a Limited Edition?
-
SimonYana
addikt
Ehhez még a boltoknak nem sok közük van! Nincs is miről beszélni! Olyan mintha egy leendő legendáról beszélünk amit mindenki megakart kaparintani! Ki tudja , hogy létezik azon az egyen kívül amit bemutattak?
Szerintem hagyjuk ezt az egész R9 290X történetet és ne is beszéljünk addig ameddig nem lesz valamelyik fórumtársnak a kezében egy példány! Ennek aztán tényleg semmi értelme! Majd a Jézuska meghozza! -
Prof
addikt
válasz
SimonYana #265 üzenetére
Nem hiszem el hogy te komolyan veszed az egymassal a netes boltok uj VGA megjelenes elotti datum igereteit, amik minden hivatalos infoval szembe mennek.
Semmi koze az AMD-hez, hogy a kapzsi webshopok minel hamarabb elakarjak erni, hogy naluk vedd meg a kartyat. Ez mindig is igy volt aztan mindig szabadkoztak, hogy hat ize nem jott meg.
Igy is elerik azt, hogy sokan nem mondjak vissza es rengeteget kaszalnak rajta ez a lenyege az ilyen kamu elorendelosdinek. -
SimonYana
addikt
válasz
Dr.FantastiK #266 üzenetére
Ennyire olcsót mi sem találtunk , de az OC-nál lehet kifogni napi akciókat! Szerintem a 160-180 közti ár már nagyon jó egy 7990-ért.
Én 2560-ban játszom és szerintem nem lesz ez olyan rossz az R9 290X-el szemben sem! -
SimonYana
addikt
válasz
Malibutomi #262 üzenetére
Na nem vagyunk egyformák! Te megvárod , Én nem!
Ennyi!
Teljesen értelmetlen vitáznunk .
Én már nem bízom benne Te pedig igen!
Tudod az a legszebb , hogy ennek eleve nem kellene így történnie és ezt a helyzetet sem Te sem Én nem teremtettem , hanem a gyártó a fene nagy titokkal!
Kívánom ne legyen hiába a várakozásod , ha már ennyit vársz rá és ennyire kitartasz mellettük!TTomax!
Mi is így tettünk! -
TTomax
félisten
Visszamondom az előrendelést,kenjék a hajukba vettem inkább egy 7990et 140-ért....
-
SimonYana
addikt
válasz
Malibutomi #257 üzenetére
Szerintem ezt fejezd be...hülyeségeket terjesztesz
Te már csak tudod! -
Malibutomi
nagyúr
válasz
akoska07 #258 üzenetére
Tévedés nem azt tudták, hogy hóvégén lesz a kártya, hanem leírták, amit látni lehet most is a honlapon, ami valószínű egy hasraütött dátum, mivel az NDA miatt ők sem írhatják ki mikor lesz valósan. Ahogy Abu is leírta többször a release is titkos...hogy miért azt ne kérdezd.Neweggnek több esze van, csak annyit ír hogy coming soon, így nem terjeszt rémhíreket.
Én arra tippelek, hogy hétfőn, legkésöbb kedden nyilvános lesz, és indulnak a kártyák.
-
törölt tag
válasz
Malibutomi #257 üzenetére
Valahol meg lehet érteni őket. Amikor előrendelték akkor azt mondták bf4 start előtt megapják a vga-t.
Ezért fizettek + pénzt
-
válasz
Malibutomi #255 üzenetére
" and OCUK will have BF4 editions of Sapphire, HIS, ASUS, GIGABYTE and MSI cards, though at the minute there is no guarantee which one you may receive. Middle-to-end of October customers will be contacted via email at which point they can call to select the brand pay the additional money. "
Biztos tudják mit beszélnek,vagy mégsem!
Én nem láttam ezt a cikket amiben már 3.-án tudták,hogy csak hónap végén lesz elérhető a kártya a boltnál.
-
SimonYana
addikt
Hát srácok , mindenre gondoltam de erre nem! Nem is tudom hova tenni , mert ha tényleg létezik ez a kártya és BF4-es marketing , akkor itt valami büdös nagy gáz van , és nem értem mit gondolnak , hogy ha nincs még teljesen kész , akkor 10 nap alatt elkészül ? Dehogy készül. Működés képtelen! Ha nem így lenne , nem lenne ez a nagy titok a mai napig! Szerintem a Titan gyilkos kijelentés , rosszul értelmezték a helytelen kijelentés miatt! Azt akarták mondani , hogy A Titan a gyilkos és megölte a 290X-et is! Próbálják megmenteni , de itt már a BF4 Medik sem segít!
Jól éreztük mi hogy gyorsan venni kell BF4-et is és akciós 7990-et is!
Itt már csak a legközelebbi nagyobb országok megkapják talán időben , de kétséges lesz a jó működés!
Természetesen ez is csak az én gondolataim és nincs birtokomban semmi féle információ!
Kölcsönkértek pár ezer embertől 100 Fontot , de hogy minek azt nem tudom. Felmérték , hogy mekkorát buktak most! Új technológia! Persze és ez az egyetlen VGA amit ezzel gyártanának! HaHaHa!
Ezért nevezték át az összes régi VGA-t , mert semmi nincs a tarsolyukban ami működő képes!
NV sem árazott le semmit , mert ők sem hisznek benne , hogy bármivel is elő rukkolnak!
Még hogy Titan gyilkos! BF4 gyilkos ez nem Titan gyilkos! -
Malibutomi
nagyúr
válasz
SimonYana #251 üzenetére
Ez most változott meg?
Csak mert az Anandtech 3-án hozta le az előrendelős cikkben, hogy ezzel a dátummal vannak fent a kártyák az oldalon. [link]"OverclockersUK is offering a pre-order deposit of £99 which will guarantee a card at launch. Final pricing is not yet announced, there will be more to pay at a later date when pricing is confirmed. This is the BF4 Edition, and OCUK have several hundred units up for grabs with an ETA of 31/10/13 (31st October in UK speak), and OCUK will have BF4 editions of Sapphire, HIS, ASUS, GIGABYTE and MSI cards, though at the minute there is no guarantee which one you may receive."
-
törölt tag
válasz
akoska07 #252 üzenetére
Ez nem gáz, hanem egy nagyon szemét dolog. Főleg annak esik szarul aki hó elején kifizette a bf4 editiont, hogy tuti megkapja a karit megjelenés előtt. Rohadjon meg az amd a marketingjével együtt!!
Ha ezt egy kis cég csinálná bárhol a világon tönkremenne másnapra és tömeges perre számithatna.
-
SimonYana
addikt
Tessék nektek 10.hó 31.
Én már akkor gyűröm a BF4-et a 7990-el!
Sose érne ide hozzám! -
SimonYana
addikt
Teljesen mindegy , hogy nem veri el a Titant , mert olyan kicsi különbséget hagyott az NV a 780 és a Titan között , hogy az már nem oszt és nem is szoroz az egészen! Az árban meg 100e a különbség! Szerintem ez sem olyan korrekt volt tőlük , de ez már más tészta! Ugyan ezt eljátszotta , mikor megveszik a 680-ast , majd kitolja olcsóbban az OC 670-et majdnem 680-as tudással! Most is ki jött a Titan , majd rátolta a 780-at 100-al olcsóbban! Kell most ez a kis lecke amit remélem meg is kap!
-
válasz
radi8tor #242 üzenetére
Nem arról szólt,hogy mi akartunk előbb hozzájutni.
Hanem arról,hogy 15.-én megjelenik.
Mivel mindenhol ezt olvastuk,azt hiszem bátran gondolhattuk azt,hogy a BF4 megjelenése előtt hozzájuthatunk.Semmi probléma.
Ha nem tetszik az ára vagy a tudása vagy mindkettő,élünk a lehetőséggel.Jó lenne látni egy-két 280X CF tesztet.
Árban tuti jobban jön ki. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
akoska07 #241 üzenetére
Szerintem nem volt itt szó hülyítésről, ti akartatok előbb hozzá jutni, de ez nem így működik.
Megnéztem és overclockersuk oldalon ez áll: ETA: 31/10/13
Amiről esetleg szó volt, az marketing. Jó nagy hírverést csináltak neki, de nem közölték egyértelműen mikor fog megjelenni (valószínű azért, hogy a konkurrencia ne tudjon lépni).
-
Talán nem is nagyon vitatkozna senki a dátummal,még jól is jöhetne ki,hogy a BF4-el együtt jön ki. Csak akkor nem kellene etetni a népet a süket dumákkal.
Anélkül is lett volna elég előrendelő.
És ha már csak akkor dobják piacra akkor illett volna megmondani a leendő tulajoknak,hogy menyniért vehetik meg és mit fog tudni a kártya.
Nem pedig titkolni a nyilvánvalót,hogy megint nem sikerült nagyot ütni.Nekem nem lopták be a szivembe magukat ezzel a huzással,eddig sem érdekelt az ATI,hát most is elgondolkodom mi legyen majd a megrendeléssel.
Valaki biztosan örülni fog majd neki (amikor visszamondom),
ha lehetőséget kap erre a "Limited Edition-re". -
SimonYana
addikt
Na ebben igazad van! Most van ahol 24.-ét lehet olvasni! Remélem nem 29.-én közlik , hogy véglegesítsem a rendelésem , mert akkor már törlöm , ha nem lesz a gépemben a BF4 aktiválása előtt pár nappal!
Remélhetőleg előtte akarják postázni a BF4-es R9 290X-et , mert nevetséges lenne , ha már mindenki meg venné és játszana a játékkal , ők meg még halogatják!
Én berendeltem a játékot külön is , hogy be ne szopassanak! -
KAMELOT
titán
válasz
Malibutomi #236 üzenetére
Képeken 32bites bus van.
Ahhoz képest jó a teljesítménye.
-
Malibutomi
nagyúr
Lassan nincs is értelme az NDA-nak képek és teszteredmények:
-
KAMELOT
titán
-
mghltm
addikt
18+ kepek a 290x-rol ( huto nelkul meztelenul a nyak )
-
SimonYana
addikt
Nyugi sracok. Mar csak orak kerdese es minden kiderul. :-)
-
mghltm
addikt
-
Folyamatosan figyelem a hirdetéseket,nem Mo.-on.
És tele van AMD kártyákkal,köztük rengeteg 7970.Mindenki készül az új szériára.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Nem.nem ugy volt.
15.-i megjelenést írtak mindenhol.Itt csak összekötötték a BF4-el előrendelhető módban.
Mint limitált szériát.Na akkor én is tippelek.
Először amit én szeretnék.
£479.00Amit valószínűnek tartok.
£499.00 - £529.00
Gyártónként változó árakkal.Itt lehet váltogatni mindenféle valutára.
-
mghltm
addikt
-
törölt tag
Tippelek egyet hátha bejön. R9 290 147.000HUF R9 290X 199.999HUF
-
Rasch
csendes tag
válasz
SimonYana #206 üzenetére
Nem biztos hogy holnap ebből lesz valami is.
"The new launch date
My yesterday’s post about the launch date caused a huge misunderstanding on multiple forums. So let me rephrase what I wanted to say and hopefully this will clear things a bit. The R9 290X will not launch tomorrow, instead it will launch around October 24th, while R9 290 should arrive on October 31st (both dates are just rumors, but a very good ones).
I was also told that October 15th, which was an NDA date in the slides leaked by Donanim Haber (and no, we didn’t made that up), was just a milestone, which was later updated by AMD during the GPU 14 event. Apparently they didn’t update it on time and it somehow made its way to the web. So technically it was postponed, but AMD will just say it was never meant to be launched on this date. Instead they will just claim it’s right on track and the schedule has not changed (of course it didn’t, but we never learned the official launch date)."
-
warcat
veterán
Nem csoda hogy csend van,már csak a rendes tesztek vannak hátra minden más kiderült.Azóta több helyről jött a megerősítés a 650 dodó 290x , és 530 körüli 290 árakról kb ennyi.Amit nálunk persze 650 euró/530 euróban kell számolni ahogy már kitárgyaltuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest