- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
válasz
SimonYana #265 üzenetére
Nem hiszem el hogy te komolyan veszed az egymassal a netes boltok uj VGA megjelenes elotti datum igereteit, amik minden hivatalos infoval szembe mennek.
Semmi koze az AMD-hez, hogy a kapzsi webshopok minel hamarabb elakarjak erni, hogy naluk vedd meg a kartyat. Ez mindig is igy volt aztan mindig szabadkoztak, hogy hat ize nem jott meg.
Igy is elerik azt, hogy sokan nem mondjak vissza es rengeteget kaszalnak rajta ez a lenyege az ilyen kamu elorendelosdinek. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
SimonYana #251 üzenetére
Ez most változott meg?
Csak mert az Anandtech 3-án hozta le az előrendelős cikkben, hogy ezzel a dátummal vannak fent a kártyák az oldalon. [link]"OverclockersUK is offering a pre-order deposit of £99 which will guarantee a card at launch. Final pricing is not yet announced, there will be more to pay at a later date when pricing is confirmed. This is the BF4 Edition, and OCUK have several hundred units up for grabs with an ETA of 31/10/13 (31st October in UK speak), and OCUK will have BF4 editions of Sapphire, HIS, ASUS, GIGABYTE and MSI cards, though at the minute there is no guarantee which one you may receive."
-
mghltm
addikt
-
Rasch
csendes tag
válasz
SimonYana #206 üzenetére
Nem biztos hogy holnap ebből lesz valami is.
"The new launch date
My yesterday’s post about the launch date caused a huge misunderstanding on multiple forums. So let me rephrase what I wanted to say and hopefully this will clear things a bit. The R9 290X will not launch tomorrow, instead it will launch around October 24th, while R9 290 should arrive on October 31st (both dates are just rumors, but a very good ones).
I was also told that October 15th, which was an NDA date in the slides leaked by Donanim Haber (and no, we didn’t made that up), was just a milestone, which was later updated by AMD during the GPU 14 event. Apparently they didn’t update it on time and it somehow made its way to the web. So technically it was postponed, but AMD will just say it was never meant to be launched on this date. Instead they will just claim it’s right on track and the schedule has not changed (of course it didn’t, but we never learned the official launch date)."
-
válasz
SimonYana #188 üzenetére
Nem nagyon szoktam találgatni:
" We expect to start receiving our BF4 R290X edition late next week or week after. Regular Editions without BF4 most likely end of October. "
Köv hét vége,vagy az azt követő héten kapják meg ők.Ma már 11.-e van,15.-e a megjelenés a vga-nak.
Tehát fogalmuk sincs mikor fogják megkapni,csak próbálnak ígérgetni,aztán ha megjön időben (amire nem sok esély van) ők lesznek a királyok.
-
-
válasz
SimonYana #166 üzenetére
Hát igen,vagy viz vagy későbbi csere ill. hűtőcsere.
Majd ha végre összerakom a házat akkor lehet én is építek vizet a komplett cuccra.
Mennyi rá a blokk ?
Amúgy nem tudom vki felfigyelt-e a dátumokra.
15.-én jelenik meg a vga,29.-én jelenik meg a BF4,ez ugyebár BF4 edition.
Aki nem BF4 edition-t vesz az már meg kaphatja 15.-e körül 29.-e előtt a vga-t,
mi pedig majd csak hónap végén ? -
-
válasz
SimonYana #104 üzenetére
280-tól lefelé már be is van árazva a boltban.
£250 körül mozog a 280 ára.A 290X-ről se teszt,se árcédula.
#105 tiborandras : Köszi ma már rátaláltam.
Hát nem tudom,hogy 7970-ről érdemes-e váltani 280-ra.Egyenlőre ugy érzem nem leszek első fecske.
Ráadásul csak ref hűtős lesz piacon egy ideig,arra pedig nem tartok igényt.
Nekem nincs rá vizem és nem is épitek rá. -
válasz
SimonYana #92 üzenetére
Mindig bizsereg az ujjam amikor az Overclockers UK oldalán járok
Ha nem Ati kártyáról lenne szó,sztem benne lettem volna az első 5-ben aki megrendeli.Vmiért félek tőle.
Szeretem az újdonságokat,szeretem elsőként kipróbálni őket,
de itt vhogy nem merek rányomni a gombra.A kérdés;mekkorát bukhatok,ha mégsem jön be az az erő amit beharangoztak.
Mert az tény,ha nem kapom meg azt amit ígértek,nagyon gyors úton fogom eladni.
Mondjuk itt sztem nem lesz gond az eladással,mert itt van rá pénzük az embereknek.Illetve mennyire lehet majd készlet hiány. Akkor talán még haszonnal is eladhatom
Ugyanugy ahogy én NVidia-s vagyok,nagyon sokan vannak az Ati táborában is,és nem feltétlenül (mert nem érdekli őket) foglalkoznak a beharangozással,lehet nem is olvastak-hallottak róla. De ez a legújabb legerősebb Ati szóval megveszik,mert megtehetik.Próbálok okosan gondolkodni,hogyan jöhetek ki a bevállalós buliból.
Igazából érdekel a kártya,nagyon is.
Ilyesmit éreztem a mostani alaplapommal is,hogy bevállaljam ne vállaljam,és nagyon nem bántam meg. Asus csúcs deszkát akartam megvenni,de az tényleg felesleges pénzkidobás lett volna,mert embertelen jó ez az alaplap.
Nem önigazolást keresek,csak hangosan gondolkodom.Ha tartják a Newegg árát akkor kb £450-470 körül lesz a végösszeg.
-
válasz
SimonYana #90 üzenetére
Azt hiszem mindenhez csatlakozom amit leirtál.
A nagy kérdés csak az,mit fog tudni.
Az ára 700$ körül lesz [link] [link].
Mindenki számolgathat forintra fontra svéd koronára eurora.Specifikáció is van,nem értem a boltok miért nem irják ki.
Aki tudja fejből a Titan adatait az tudja melyik mit tud ez egy EVGA GTX Titan.Az is biztos,hogy a BF4 Edition nem fog annyival többet érni,mint a normál R9 290X kiadás.
Megkell nézni mennyiért vehető majd BF4.Az adatok alapján nem biztos,hogy a Titan ugy ki fog kapni ahogy az AMD irja.
Nem vagyok videókártya szakértő.
De azt mondom legyen ugy és tudjanak az emberek 300$-al olcsóbban ugyanolyan vagy jobb tudásu vga-t vásárolni. Azért a zajszintről majd ne felejtkezzünk meg,mert az ati ref kártyák sosem voltak vmi halkak.
Elvileg ez egy 270X hangja. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nintendo Switch 2
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vírusirtó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R5
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest