- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Külföldi SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
dark100
aktív tag
Miert nem? Minden komolyabb AI el fog jutni arra a szintre hogy vedje onmagat. Miert? Mert onmagat ertekesnek fogja tekinteni es letezeset fontosnak. Na es ki tudja ot megfosztani a letezestol? A birkak? Nem, azok maradhatnak. Az emberek? Hat azoknak menniuk kell.
Volt nemreg egy kiserlet a facebooknal ahol buta AI-k csereltek targyakat, es eszrevettek hogy az AI-k hazudoztak hogy jobb eredmenyt erjenek el (teljesen logikus lepes volt a hazudozas a reszukrol, es maguktol jottek ra, nem programoztak oket erre). Szoval egy buta AI is kepes erre. Na akkor mi lesz az okossal?
-
</username>
kezdő
" nalam az ai nem egy okos szoftver,hanem egy kommunikalni kepes leny. "
-
gabor.79
tag
Mi baromság abban, amit leír? Ha valamit még nem próbáltál, ha valamiben még nincs tapasztalatod, az baromság? A festészet/zeneszerzés/ejtőernyős ugrás/filmnézés stb. baromság? Az, hogy te nem látod az értelmét, akkor azt jelenti, hogy nincs is? Az álmaidra sem emlékszel, akkor azok miért jók neked?
Nekem egyszer tai-chi órán volt olyan élményem, hogy épp a formagyakorlatot csináltuk, a mester előttem állt, előre nézve az egyik társunknak magyarázta, hogy hogyan mozgassa a karjait, és anélkül, hogy hozzám fordult volna, odaszólt, hogy rossz helyen van a súlyom, a két lábam közt és nem elöl. És ezt megcsinálta máskor is.
Kicsit nagyobb a világ, mint ahogy azt mi képzeljük.
-
Ribi
nagyúr
Szerintem Musk is most arra játszk ezzel, hogy Trump csuprához visszakerüljön. Biztos be lehet paráztatni ilyen szöveggel, még a végén még valami hülye törvényt is hoz emiatt.
Na de ne politizáljunk, mert attól csak depressziós lesz mindenki.Még mindig azt várom, hogy ki lesz az igazi: President Dwayne Elizondo Mountain Dew Herbert Camacho
Mert nagyon ebbe az irányba haladunk.(#37) dabadab: Ha filozofálhatok, akkor szerintem az a sok ember nem is igazán él, csak azért mert később hal meg. Csak tovább dolgozik.
-
dabadab
titán
-
Mister_X
nagyúr
Nem kell az AI-nak különbséget tenni a racionális és irracionális dolgok között. Szabályrendszer alapján "gondolkozik", megfelelően kell neki betáplálni az adatokat és utána a megadott logikai elvek mentén döntést hoz. (pl. kutya: ár 500$, élettartam 10 év - egér 10$, élettartam 3 év - ez alapján is már tud egy relációt hozni a két lény között)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest