Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Foglalt név #137 üzenetére
Én örömmel beismerem, hogy rosszul tudom, de amikor ilyeneket írsz, hogy "Ugyanígy az agyunkban is algoritmus működik, középiskolában tanultunk róla.", akkor elcsodálkozom, hogy ha mindent tudunk, akkor hol marad egy mesterséges intelligencia?
-
válasz
Foglalt név #128 üzenetére
Miután azt írtad, hogy "Az itt a baj, hogy mivel ködös elképzeléseink vannak a dologról egy átfogó kép helyett,", akkor mi a baj az én kijelentő mondataimmal?
-
válasz
Kékes525 #119 üzenetére
Én nem mondom, hogy nem lehet ilyesmiért lelkesedni, legyen. De amíg egy darázs a gombostűnyi agyával képes akár bonyolultabb feladatokat is megoldani, mint 256 CPU (képfeldolgozás, problémamegoldás, stb), addig egy kicsit vicces azt mondani, hogy már ideje továbblépni a mesterséges intelligencia felé.
Az összes eredmény amit itt felsoroltatok, az egy olyan kimenet, amit sok ember megcsodál, és gondolkodásnak hisz, pedig csak néhány okosan és célzottan összeállított algoritmus.
-
Mondjuk ez is komolytalan cikk, olyan mondatokkal, hogy "Elon Musk’s announcement that he was forming a new venture, Neuralink, to develop a brain implant capable of telepathy"
Ha te mondod biztos komolytalan, de én is emlékszem erre. Ha a telepátia, mint szó zavar, arról nem tehetek
-
"Mondjuk azt azért az emberek nagyobb része megtapasztalja, hogy nem hal meg hatéves kora előtt, ellentétben a pár ezer (vagy akár kétszáz) évvel ezelőtti állapotokhoz képest, meg sok hasonló egyéb apróságot is."
Ez igaz, de ezt képtelenek haladásként felfogni, mert sohasem tapasztalták meg. Pl. itt élnek a magyarok is a világ felső 10%-ban, de nem képesek örülni semminek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest