- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Asus Zenfone 9 - zsebbe való
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
De, Neked is. #3-ban írtad, kíváncsi leszel, mi lesz az X sorozattal az MS felvásárlás után.
Így módon válasz neked is, hogy szerintem marad, hiszen ha az MS kukázná egyből, akkor a felvásárlás utolsó hónapjában (Q1-re ígérték) nem jelentenék be a sorozatot. Még ha jelenleg külön van a 2 cég, azért a stratégiákat ilyen szinten biztosan egyeztették, és MS a felsorolt okokból tudott a dologról, és nem hagyná, hogy a Nokia egy felesleges dologra pazarolja az MS-be átvándorló erőforrásokat.#27-ben már Te is arról írsz, hogy ha jól teljesít, akkor felesleges elkaszálni, de hát akkor még ezt nem olvastam, ill. ettől még #3-ra szólt a válasz. Ettől függetlenül érthetünk egyet a dologban.
(#86) Palibá: Én is így vagyok vele. Folyamatosan arról ment a sírás, hogy a legtöbb gyártó egyen-Androiddal jön ki, semmi customizálás. Na, a Nokia megmutatta, hogyan kell testre szabni a rendszert. Így hiába Android, mégis eléggé Nokiás a végeredmény. Well done.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Stábunk a Mobile World Congress-ről tudosít a finn vállalat sajtótájékoztatójáról. Stephen Elop és androidos készülékek a horizonton.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest