Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelmerneth
csendes tag
Na most lettek öngyilkosak. Vagy valami nagyobb dobásra készülnek. Elég kemény lesz árazni ezeket. Az asha szériánál drágábban de a lumianál olcsóbban úgy hogy a hardver is reális legyen :-o
POWERED BY WINDOWS PHONE 8.1 and Windows10
-
orbano
félisten
nem a telefonok milyenségére próbáltam reflektálni, hanem arra, hogy végre kijöhetne valami ütős dolog tőlük. ha ezek a kütyük tényleg jó minőségűek lesznek (az L520-ból kiindulva kételkedek), akkor valóban örvendetes, hogy talán lesznek használható olcsó okostelefonok a piacon.
A vér nem válik VAZZE!™
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Play Store és Google szolgáltatások nélküli alacsony hardveres Android - mégis mit gondolt a Nokia?
Szerintem a legolcsóbb Lumiák egész használhatók, a W8-nak alacsonyabb a hardverigénye, mint az Androidnak, ami sokszor négy magon is megszenved, egyszerűen nem látom az értelmét ennyire rossz vassal és képernyővel, az Android app parktól megfosztva kiadni egy Android telefont...
Hogy akar az X a Moto G-vel, vagy akár pofás kis belépő Lumiákkal versenyezni? Fanboyok vissza a barlangba, tényleg kíváncsi vagyok mi a Nokia célja ezzel a felállással.
[ Szerkesztve ]
-
afk22
tag
A tegnapi MS bejelentes utan, konnyen elkepzelhetonek tartom, hogy ez az X sorozat joval elobb kezdett el keszulni, mielott az MS eldontotte, hogy eleg jelentosen enged a kovetelmenyebol. Lehet hogy az X sorozat miatt engedett erosen, raadasul lehet azert nem kaszalta el elobb ezt a projectet, mert pl igy mar a 8.1-es WP fel tud menni az X-es sorozatra. Igy az sem lehetetlen, hogy kesobb akar frissiteskent a mar eladott X peldanyokra is fel lehet rakni a WP 8.1-et. Ha jol nezem hardver kovetelmenyben jok. Egyedul az erintos gomb lenne kicsit fura...
-
Crafter32
őstag
Végig olvastam. De nem igazán értem. Mégsem megy a win annyira és nekik is muszáj az androidos apk telepítésének lehetőséget felajánlani? - de a MS-nek elég az ap kínálata úgy tudom.
Ha meg androidos telefonokat akarnak tisztán akkor miért nem azt csinálnak. Nem hinném olyan sok embernek bejönne annyira a csempe, hogy még az androidos telefonját is csempével képzeli. Mintha pacalpörkölt lenne csoki ízzel.
Gondolom csak tudják mit csinálnak, ez mégis csak a Nokia ami vmikor a legjobb telefon gyártó volt. -
Simi87
senior tag
Na, egy ilyen Nokia XL-t szerintem beszerzek.
csak a móka kedvéért. -
Palibá
tag
Erre gondolsz?
http://mobilarena.hu/hir/mwc_2014_belepo_szinto_droid_az_alcateltol.html
Hát, nem tudom milyen állat választaná inkább ezt a förtelmet, mint "az okádék csempés" X-et!? 89Euró mindkettő[ Szerkesztve ]
Hajlítható, sőt, galacsinná gyűrhető YotaPhone-t mindenkinek! ;)
-
Palibá
tag
Tehát nem
A lényeg, hogy sokkal több fantázia van ezekben a készülékekben, mint abban a sok ömlesztett sz*rban, ami eddig android néven folyt kifelé a nagy és a zuggyártók különféle testnyílásából.
Ennyi pénzért, még ha nettó is, nagyon is jó vételek ezek. Egy jóérzésű európai inkább vesz ilyet ennyiért, mint "olcó pici szárgá robotosz telefóón-t íbéjről" amik semmiben sem különböznek a 2x annyiba kerülő márkás ázsiai telefonoktól.Ha megfigyelted volna, itt nem az a fő hír, mint az összes tucatsz*rnál, hogy az oprendszer hányadik sz*ros javítócsomagja van rajta, és lehet-e számítani rá, hogy nagy kegyesen a bugos sz*rt 2éven belül lecseréli a gyártó, és kiad egy kevésbé bugosat, ami viszont már túlzottan nagy igényeket fog támasztani az akkorra ócska hardvernek. Nem, itt leírták, van store, telepítheted az alkalmazásokat (nyilván nem a 2-3 éves PC-ket megszégyenítő grafikával rendelkezőeket, amik miatt néhány óra alatt lemerül a telefon (ha előbb nem folyik szét a hőtől)), és azonkívül kapsz egy ízléses és könnyen kezelhető felületet, egy szép házban és mindezt tök jó áron, ami működik, és kész.
Saját vélemény. Tudom, rengeteg féle létezik belőle, de az enyém ilyen. Mindenesetre nem mondanám azt, hogy egy féltucat sz*r, csak azért, mert nem erősebbek mint a Galakszis 5... Almát almával, olcsóbb telefonokat olcsóbb telefonokkal kell összehasonlítani!
-
BiP
nagyúr
De, Neked is. #3-ban írtad, kíváncsi leszel, mi lesz az X sorozattal az MS felvásárlás után.
Így módon válasz neked is, hogy szerintem marad, hiszen ha az MS kukázná egyből, akkor a felvásárlás utolsó hónapjában (Q1-re ígérték) nem jelentenék be a sorozatot. Még ha jelenleg külön van a 2 cég, azért a stratégiákat ilyen szinten biztosan egyeztették, és MS a felsorolt okokból tudott a dologról, és nem hagyná, hogy a Nokia egy felesleges dologra pazarolja az MS-be átvándorló erőforrásokat.#27-ben már Te is arról írsz, hogy ha jól teljesít, akkor felesleges elkaszálni, de hát akkor még ezt nem olvastam, ill. ettől még #3-ra szólt a válasz. Ettől függetlenül érthetünk egyet a dologban.
(#86) Palibá: Én is így vagyok vele. Folyamatosan arról ment a sírás, hogy a legtöbb gyártó egyen-Androiddal jön ki, semmi customizálás. Na, a Nokia megmutatta, hogyan kell testre szabni a rendszert. Így hiába Android, mégis eléggé Nokiás a végeredmény. Well done.
[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
BBM
Kár, hogy csak most jöttek ki ezzel. Na de az alsó kategóriában kicsit alázzák majd a konkurenciát. Főleg azt a tegnapi Alcatelt...
[ Szerkesztve ]
-
Atek000
csendes tag
válasz aprokaroka87 #76 üzenetére
Igen is, meg nem is. Mivel a Nokia (vagy Microsoft) teljesen átdolgozta a rendszert, mindent kigyomlált belőle, csak az alap rendszer, ami a konkurenciáé, minden más független tőle és nem mindenki telefon guru, hogy ezt tudja. Vagyunk pár milliárdan a földön, de csak 1 millió tegyen így már megérte nekik. Az utolsó mondatom, csak egy feltevés, nem konkrétum, a trollok elkerülése végett.
Huawei p10 Dazzling Blue / Lenovo MiiX 510
-
Maxentius
addikt
Ezt most kb. ugyanannyira nehezen fogom fel, mint anno a WP-re váltást...
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
veterán
Khhm, ciki, de melyik is az ikonikus csengohang? Mert a nokia theme mar par verziot megelt O.O
Everybody lies.
-
vicze
félisten
Tegnap volt MS rendezvény MWC-m, ott gyakoraltilag mindent elmontak a frissítésről, a nevét kivéve.
Gyakorlatilag akkor elég jól ismerem az MS-t és igazam lett, hogy itt Lumia nem lesz a Build-ig.
Sőt az is hogy a 8x26 bevonásával jönnek a 4magosok az alsó kategóriába. A Qualcomm "referencia platformal" meg sokkal több gyártó kezd el WP-t gyártani talán, mivel a tervezési költségek nagyon minimálisak. Ms próbálja az alsó árszegmenst a lehető legjobban megcélozni, hogy a kínai gyártókkal fel tudja venni a versenyt. -
veterán
Fbos epic komment:
Vivek Patil
Bye bye Samsung! The Boss is back![ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Atek000
csendes tag
Sziasztok. Személy szerint ezt egy jó reklámnak tartom, hogy az emberek olcsóbb formában is megismerjék a wp alapjait, így később egyszerűbb a váltás, ha komolyabb készüléket szeretnének. A bolti eladók is ajánlhatják, mert android van rajta, mert "szar" a wp a kevés alkalmazás miatt. 😃
.
[ Szerkesztve ]
Huawei p10 Dazzling Blue / Lenovo MiiX 510
-
Ricardo
titán
válasz bigmasterg #65 üzenetére
A droidos Nokiákra tették a hangsúlyt, de ez így elég vérszegény lett.
Sony bemutatóról lehet már tudni valamit?
[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
Semmi Lumia teló?
Egy 5"os, 4magos, Icon EU változatot még igazán bemutathattak volna.[ Szerkesztve ]
-
razzorr
őstag
Piszok jó árak ezek, amik a cikkben szerepelnek. Elfogadható készülékek, de és inkább Lumiára vagyom 😊
-
Воланд
titán
válasz aprokaroka87 #57 üzenetére
vagy kidobja az egeszet a kukaba.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
DS39
nagyúr
válasz Napfénysüti #55 üzenetére
nincsenek google szolgáltatások így nem. viszont ahogy cikkben is áll, APK-k telepíthetők, de a működésük kérdéses. nyilván egy szókereső simán megy majd rajta, de egy google maps-t használó online navigációs app valószínűleg nem.
-
k.kristof
őstag
válasz Napfénysüti #55 üzenetére
Mi számít rendes Androidnak? A Nexus és GPE készülékeket leszámítva sehol nincs "rendes" Android, ha úgy nézzük.
-
tjb007
nagyúr
válasz callmeakos #43 üzenetére
Vagy nem. Egy zárt bootloader eléggé meg tudja nehezíteni a dolgokat.
Az ár hallatán meg gondolom jó pár gyártó belecsokizott a gatyóba, gyakorlatilag mindenkinek veszélybe kerültek az alsókategóriás modelljei
(#55) Napfénysüti
Attól függ mit értesz rendes Android alatt.
[ Szerkesztve ]
-
k.kristof
őstag
Ha nem lesz új Lumia bejelentés, akkor 925-re váltok Androidról :S
-
Napfénysüti
nagyúr
A kis 220 egész jópofának tűnik annyi pénzért. Ezek az X-ek viszont elég fura összvérek, most akkor rendes Android fut rajtuk?
Més que un club!
-
BobTail
őstag
... mint ahogy nemrég egy Samsungos topikban, úgy itt is: pont lesz*rom
-
Kasya
nagyúr
válasz kisgergely80 #44 üzenetére
A laptomon nincs Gyarilag nem is letezik... Tobbet hasznalom rajta az angolt, mint magyart. Ha a magyart hasznalnam, akkor az "i" betuk miatt koveznetek, hogy mindig roviddel irom
De teny, hogy gyorsabb es egyszerubb irnom ekezet nelkul. Mobil sokszor - kozel mindig - kijavit, kiveve ha sms szavakat reszesit elonybe.
-
Воланд
titán
meg nem zarult le a falvasarlas, addig meg azt csinal a nokia, amit akar. a felvesarlas lezarasa utan ezek meg atkerulnek az ms-hez.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
AS
félisten
Továbbra sem értem ennek most mi értelme van.... NOKIA nem MS? vagy ha vége a vásárnak Nokiának ez marad?
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
BobTail
őstag
-
DS39
nagyúr
persze hogy tudta, ez egy jó marketing fogás, nesztek itt egy android-os Nokia, de megkapjátok a mi szolgáltatásainkat, ha vki ezt megszokja simán fog venni később egy drágább Lumiát. és az átállás zökkenőmentes lesz, mert ugyanazokat a programokat fogja használni rajta.
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Az X sorozat lesz a jövőben az Android modderek mekkája azt hiszem
All→M8
-
BiP
nagyúr
(#3) DaveJr + (#25) Buda76 + (#31) Buda76:
Miért kaszálná el?
Szerintetek a Microsoft tudta nélkül készült ez az X sorozat? Nem tudott róla a MS, hogy az általa felvásárolandó cég olyan termékek fejlesztésére és bejelentésére szórná a pénzt, amit utána kukáznak?
A MS tudta nélkül került ezekre a készülékekre Outlook, Onedrive, Skype, stb?(#44) kisgergely80: De van, csak a Lumiákon kényelmetlen használni. Mondjuk az automatikus szófelismerés baromi jól működik.
(Vicces amúgy, pár éve még az volt a lúzer, aki ékezettel írt, ma meg az, aki ékezetek nélkül. De szerintem így is érthető a mondanivaló. A központozás hiánya sokkal nagyobb mértékben rontja az érhetőséget.)Azért valami Lumia bejelentést vártam volna.
[ Szerkesztve ]
-
SuperMario
tag
A fölötted lévő hozzászólásban a megoldás.
-
Lacus_84
senior tag
Tényleg jó árfekvésű az X család, de én személy szerint úgy érzem, hogy a jövőben is maradni fogok a Lumia-nál.
-
orbano
félisten
sajtótájékoztató fél tucat gagyi megjelenéséhez? van ezeknek pofájuk nem mondom
A vér nem válik VAZZE!™
-
sagit
veterán
Ez azt is jelenti hogy XDA-n valószínüleg hamar meg fog jelenni a HERE maps más készülékekre is telepíthető verziója, aminek én örülök.
Az XL kijelzőfelbontása valóban kaki
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Buda76
senior tag
Miért használná a legnagyobb konkurense alapjait?
Ez olyan lenne mintha a Skodákat nem VW hanem Opel platformra építenék. -
DaveJr
őstag
Honnan veszed hogy elkaszál mindent?
Ha jó eladási számokat produkálnak ezek a termékek akkor nagy hülyeség lenne elkaszálni...[ Szerkesztve ]
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
Buda76
senior tag
Az a gond, hogy itt android köré próbálnak saját szolgáltatáscsomagot felhúzni.
Hogy lesz ezeknek supportja miután a Microsoft elkaszál mindent ami nem WP8 a Nokiánál? -
-
őstag
"5 megapixeles előlapi és 2 megapixeles hátlapi kamera jellemzi a készüléket." az érdekes..
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
metaboy
tag
de sajnos csak 2. félében
-
Pete55555
addikt
5" WVGA.... Ok köszönjük, mehetünk tovább, nincs itt semmi látnivaló
...Szeretem leracsniztatni...
-
metaboy
tag
Nocsak...
XL is lesz, meg kissebb is.. egész baráti áron, offline térképpel... királyság van.. meg dupla sim
-
roli543
őstag
2mp hátul és 5mp elől??
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
veterán
válasz Illusion1010 #12 üzenetére
gondolom monetizálással kapcsolatos szó akart lenni
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Illusion1010
senior tag
"montezicátiós" mit jelent ez a szó?
-
internetezoo
senior tag
A háttérképen látni, hogy csempés a menürendszere az androidos Nokiának.
-
törölt tag
Azt a rohadt LED villanót miért kell lehagyni minden ígéretes telefonról?
-
AS
félisten
Sonny sajto is most van.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Palibá
tag
Köszönöm Nokia, hogy nem cse*zed el egy péklapát méreteivel ezt az ígéretes kis telefont. (Mellesleg <10000Ft-ért még a kis 220-as is jól hangzik) (Nem, nem várom el hogy 4"-ban full HD és 8mag legyen, így nem leszek lelombozva, mikor kiderülnek a bővebb részletek )
-
Hegzsa
csendes tag
Modoljad, csak modoljad... -.-
-
őstag
Én a Lumia 630-at várom Live stream nincs valahol?
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * adatlapomon
-
dani993
senior tag
Mondtam én, cyanogenmodot neki!
-
DaveJr
őstag
Na csak igaznak bizonyult az Androidos Nokia. Kíváncsi leszek marad e a MS érában is.
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
őstag
nah kíváncsi leszek bővebb infokra.
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
Kasya
nagyúr
45 euro az uj Ashe-ert nekem nagyon tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Steam topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest