- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
stewe780 #686 üzenetére
Nézd kicsit másképp a maszathalmazt. Nézd úgy, hogy más féle maszathalmazt csinál. Én az előd halmazát jobban kedvelem.
Meg még annyit és ne egyetek meg, de vannak még elvakult kollégák itt. El kell ismerni az utód már itt kopogtat az ajtóban és számolni kell vele. Nem egy űr van a kettő között csak egy kisebb völgy. Ez a nagy különbség.
-
Blyan
félisten
válasz
stewe780 #695 üzenetére
Szerintem a kezdetleges szoftver csak túlélesít, azért azok a zaj szerű pontok.
Nem látom azt a hatalmas csalódást keltő hibát.A legnagyobb probléma elsőre az, hogy nincs egyelőre ISO50.
Szerintem ugyanazon képeken a PV módban a Lumia fog jobb képet csinálni. Jobb színek, jobb kontraszt.
Az érzékelő, nos az valóban számíthat 38-ás méretben. Ami majd plakát nyomtatásnál fog feltűnni.De nem sokára kiderül, ízekre fogják tesztelni és hasonlítgatni mindkettőt, akkor majd okosabbak leszünk.
Láttam két ugyanazon képet mindkettőről, ott a Lumia volt jobb. Igaz, az csak egy kép volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest