- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
MobMan
csendes tag
válasz
=Mentor= #354 üzenetére
A 4.5"-os kijelző valóban kisebb mint számos konkurensé (pl. a 4.7"-4.8" kijelzővel rendelkező telefonok), de maga a készülék nem igazán kisebb, még a sokszor "letepsizett" Samsung Galaxy S3-nál (SGS3) sem, nézzük a tényeket összehasonlításképpen:
Nokia Lumia 920:
Képátló: 4.5" (114,3 mm)
Vastagság: 10.7 mm
Szélesség: 70.8 mm
Magasság: 130.3 mm
Súly: 185gSGS3:
Képátló: 4.8" (121,92 mm)
Vastagság: 8.6 mm
Szélesség: 70.6 mm
Magasság: 136.6 mm
Súly: 133gKülönbség számokban NL920 vs. SGS3:
Képátló: az SGS 3 kijelzője 0.3"-el (7,62 mm) nagyobb
Vastagság: az SGS3 2.1 mm-rel vékonyabb
Szélesség: az SGS3 0,2 mm-rel keskenyebb
Magasság: a NL920 6,3 mm-rel kisebb a magassága
Súly: az SGS3 52 g-mal könnyebb, azaz a NL920 gyakorlatilag 40%-kal nehezebb!A Note-nál valóban kisebb.
Igaz, az is tény, az eladási adatok azt mutatják, hogy az emberek a nagyobb telefont veszik jobban jelenleg: pl. 4" alatti vs. 4.5" körüli.Még mielőtt vád érne, nem Samsung telefonon van, éppen azért írtam azt példának!
Szvsz az esemény kritikán aluli volt, felesleges hasonlítani is egy Apple vagy Samsung bemutatóhoz/bejelentéshez.
Nem tudom, ez elég lesz-e a Nokia 18 hónapja várt feltámadásához.Én úgy emlékszem a Samsung az SGS3 bejelentésekor több olyan dolgot muatatott be, ami más telefonon még nem létezett. Most hirtelen 3-4 dolog jut eszembe: S Beam, Smart Alert, Pop-Up videó és Smart Motion funkciók.
A kamerára kivácsi leszek, bár ez nem a 808-as 41 MP-es PW kamerája (és nem is a pletykált 21MP-es vékonyabb verzió), ez csak egy fejlesztett 8.7MP-es kamera, ami a PW sikereit próbálja kihasználni marketinggel, ugyanazt a fantázianevet használva.
A Nokia még mindig a konkurencia után lohol a legtöbb paraméterben, a 2000-es akksi sem nagy szám, pedig nem a vékonyabb telefonok közé érkezett meg.
Az külön gáz, hogy se ár, se megjelenési dátum -> nem tanul sem az Apple-től, sem a Samsungtól ilyen téren sem. Csak mire megjelenik, több új (még be sem jelentett) iPhone-t fognak eladni, mint amennyit ebből a 2 telefonból valaha.A Nokia navi ingyenes offline térképei hasznosak lehetnek azoknak, akik nem tudnak vagy nem akarnak utólag telepíteni a számos elérhető offline program közül, fizetős vagy nem fizetős variációban.
A City Lens-re kiváncsi leszek, hogy tud-e többet, mint a már elérhető AR megoldások.
A WP8-ban csak a 3 platform (desktop, tablet, phone) szorosabb integrációját látom lehetséges előnynek, más valódi előnyt nem látok az iOS-sel és Androiddal szemben, kérdés ezt pozitívabban fogadja-e a piac, mint a WP7-et, ami nem hozta az elvárásokat sem Nokia, sem MS oldalon. Én drukkolok, mert addig jó, amíg nemcsak 1-2 valódi alternatíva van.
Én jelenleg telefonnak Androidot, laptop-tablet terén 2 in 1 combi készüléket (hogy csak 2 eszközt kelljen használni/cipelni, ne hármat) Win 8-al (nem RT) preferálok, csak legyenek már kaphatóak az utóbbiak..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest