- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajna, nem műxik: Ezt írj aki felül egy szürka csíkon:
InitializeError- Failed to load pre-requisites for the application
Az oldal közben fehér, se kép, se hang.
A silverlight-ot leszedtem, a ddl-eket átmásoltam, csináltam userscript mappát, beleraktam a javascriptet, és megadtam a konfigban az útvonalat.
9.51-est használok... -
FTeR
addikt
sl-hez sem kell külön lementeni, minden megy automatikusan, elméletben 2 kattintás, fx-ben talán 1-el több.
viszont arról ne feldkezz meg, h flash soxor csak frissíti magát ezért tudja házon belül elintézni, míg a többit újonnan telepíted. flashnek is van külön telepítője, asszem opera alatt csak azzal érhető el.számomra sl-ben az a abszólút kedvenc, h teljesen beépül a DOM-ban. javasciptbűl hívhatsz sl fügvényt és sl-ből futtathatsz javascriptet és oda vissza minden objektumot elérsz. ráadásul be lehet rakni háttér elemnek, szal sl fölött bármilyen html elem lehet.
a mono az a novell .net implementációja. nemrég értek a 2.0 98% implementáláshozoz, miközben több 3.0 fícsört is behoztak (LINQ, WPF egy fura implementációja). ehhez képest a .Net most tart 3.5-nél (elég durva különbségek vannak) és szeptemberben már jön a köv. verzió.
egy normális sl elkészítéséhez abszolút nincs kapacitásuk, így a mono-t bővítik úgy, hogy működjön böngésző modulként. úgye sl alapból egy teljesen különálló framework, semmi köze az asztali vagy compact .net-hez. (persze annyi közve van, h az Sl alá rakott .net az ugyanaz mint a teljes csak kiszedtek belőle libeket meg agyon optimizálták).
sztem az a legegyszerűbb ha elmész az oldalukra és megnézed a telepítési útmutatót. én már elég régen jártam ott, lehet azóta már javult a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest