Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
"a feltöltőkártyás adategyeztetésen morgolódtál egy sort, még nem leszel adatvédelmi szakértő": ez igaz.
"Alexin végigjárta és feltárta rendgeteg problémáját a magyar egészségügy adatkezelési szokásainak": több olyan dologról is morog, amire van eu-s szabályozás, és az úgy mondja, ahogy az egészségügyben működik és amit ő kifogásol. a kifogásai szembe mennek az eu-s előírásokkal."És szakmai konferenciákon is előad ilyen téren is": 20 éve még én is adtam elő ilyen szakmai konferenciákon...
-
Kékes525
félisten
"másoljam már be"
Ha írod, akkor miért nem másolod? Olyat írj, amit meg is csinálsz.
Na ez pontosan az a módszer, amit te használtál. Kiragadtál dolgokat.Ezt írtam:
"Amúgy ezekkel az adatokkal ki tudna visszaélni? Biztosítók, állás ajánlók, vezető pozíciót betöltő egyének ellen lehetséges. Ez nagyon szűk kör, a hasznát élvezőkhöz képest. Másrészt megfelelő rendszerrel csökkenthetők ezek a károk."
Így egészen más a helyzet.
"Másrészt te a betegek visszaélései elleni lehetőségeket írtad le, nem a betegek elleni visszaélést"
Az egyének ellen az micsoda, ha nem a betegek elleni visszaélés. Nem is írtam a betegek visszaéléséről.
"Csakhogy nem akarják jogilag és technikailag szabályozni."
Ezzel már egyetértek. És azzal is, amit ezután írtál.
-
Kékes525
félisten
Ha idézel, akkor kérlek pontosan idézzél. Leírtam a visszaélési lehetőségek jó részét is. Az adatokkal való esetleges kereskedést nem. Válaszoltam is ezekre, azt hogy egyrészt megfelelő törvénnyel és technikai megoldással a biztonság nagyban fokozható. 100%-os védelmet ne várj, ilyen mint másban sem itt sem lehetséges. Másrészt az előny sokkal nagyobb mint az esetleges kockázat.
Az igazi probléma nem ez. Hanem az, hogy Magyarországon az egészségügy még 20-ad rangú probléma sem. A nemzetinek hazudott kormányunk gyűlöli a magyart, ezért sem költ megfelelően GDP arányosan az egészségügyre sem. Az oktatás erős hiányossága miatt a megfelelő szakemberből is nagyon kevés van. Ebből következően a megfelel technikai megvalósítása a kérdéses. Az ötlet viszont rendkívül jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sorozatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- E-roller topik
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged