Új hozzászólás Aktív témák

• Fritz Teufel

addikt

válasz #16820480 #55 üzenetére

Nos, az a Tesla attól gyulladt ki, hogy megsérült a balesetben a akkumulátor csomag. A solid state meg még olyan messze van, hogy nem is érdemes vele számolni... nem is teszi senki. Egyébként a gyártás is brutálisan veszélyes éppen az olthatatlanság miatt, már itthon is volt baleset, csak nem szerepelt a hírekben. Szerencsére (tényleg szerencse kérdése volt) nem lett belőle nagyobb baj.
    A probléma majd akkor jön elő, amikor majd a baleset egyik résztvevője egy ilyen autó lesz. Minél több ilyen autó van az utakon, ennek a lehetősége annál jobban nő. És tapasztalatból mondom, hogy az elektromos autó vezetői is szeretnek száguldozni. Azt is elfogadhatod tényként, hogy nem 130km/h sebességes becsapódásokra vannak tervezve az autók és így az akkupakkok sem és még csak hozzá sem adtam a lehetséges másik fél sebességét.
    És akkor ezeket a guruló, olthatatlan gyújtóbombákat szereljük fel önvezető képességgel. Persze, ha valaki ekkora barom, akkor égjen bent. Viszont ha egy ilyen barom 'önvezet' nekem, és én is elájulok vagy beszorulok, akkor a tűz nem áll meg az elektromos autó kasztniján.

Nem ide: Vajon az önvezetést is lehet majd "tuningolni"? Nem azért vesz senki drágább autókat, hogy ugyan azzal a sebességgel haladjon mint bárki más. El tudok képzelni egy Self-Driving Sport Mode- ot a Modde ról nem is beszélve.

Új hozzászólás Aktív témák