- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Így néz ki a Topic összefoglaló.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Vakegérke #172 üzenetére
Senkit nem érdekel hogy hány címlaposod van, meg nekem hány nincs a jellemeden ez nem változtat.
Neked arcképet adni pedig csak hiba volt. Csak hiba. Előfordul. Látják most már ők is.
Ami hisztit viszont te levágtál érte, az nem hiba volt, hanem szándékos hisztéria, önsajnáltatás és nyomásgyakorlás. Ez már sok mindent elmond rólad, de hogy azóta sem tudod viselni magad, hanem játszod itt az önjelölt szakszervezeti bizalmit annak ellenére hogy bizalmat kaptál (nem jutalmat, bizalmat, hogy végre befogod a szád) az már leveri az ingerküszöböt. Bár egyre inkább csak nevetésre ingerel.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Vakegérke #165 üzenetére
Ezt majd akkor beszéljük meg, amikor megjelennek a pár napos újoncok egyéni avatarral, egyéni ranggal, jó?
És, akkor mi lesz? Fáj? Kevesebb leszel tőle? Bánt téged, hogy neki is lehet? Nem hiszem el, hogy valakit ez ilyen szinten frusztrál...sajnálod tőle? Én külön még tisztelném is, ha 3 napos regisztráció után ő neki ez az oldal már megért X ezer Forintot. Amikor én idekerültem, nekem is megért volna. Anno azoktól az emberektől, akik az elején segítettek, nagyon sokat kaptam, és sok pénzt spóroltak nekem, és sokan spórolnak a mai napig. Tehát én speciel nagyon örülnék neki két okból is:
1. Egyénibbek az emberek. Csomó embernek nem is figyelem a nickjét, ránézek a képre, és tudom, hogy ki az. Nem hiszem, hogy 800 nap kell hozzá, hogy itt valaki a közösség egy olyan tagjává válhasson, akit "érdemes megjegyezni". Akár ezért, akár azért.
2. Talán így megszűnne a hsz. gyűjtés. Hiszen ha nem számít a rang, nem kell gyúrni az avatárért, nem is "muszáj" írni. -
Alexios
veterán
válasz
Vakegérke #165 üzenetére
Jó, hogy figyelmen kívül hagyod, amit Parci írt, miszerint nem terveznek egyelöre egyéni arcképet adni, bár elöfordulhat, de ettöl fölösleges rajta jelenleg tényként háborogni.
Másrészt elég valószerütlen, hogy pár napos újoncok, akik frissen regisztrálnak 6ezret költenének arra, hogy egyéni arcképük legyen.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Vakegérke #165 üzenetére
Szerintem ne igyunk előre a medve bőrére. Van még a tagkártyás rendszerrel egy kis meló, ha jól értettem, aztán majd eldől. Részemről szívesen vennék egy szavazásos rendszert a kérdések eldöntéséhez. Pl. lenne egy kezdő kör, ahol eldőlne, hogy mit tartunk a 1/5/10/n legfontosabb kérdésnek, amikben a közösség döntene. Aztán, hogy ezt a "javaslatcsomagot" milyen mértékben veszik figyelembe, az már nem ránk tartozik. De lehet, hogy mindenekelőtt lesz valami tesztidőszak is. De a lényeg, az első mondat; szerintem ne igyunk előre a medve bőrére.
-
válasz
Vakegérke #158 üzenetére
"Úgy néz ki, hogy elveszti a varázsát az egész."
ne zavarjon, hogy még el sincs döntve, és hogy ha úgy is lesz, amit írtam, akkor sem biztos egyáltalán, hogy az történik, amit
erőltetvevizionálsz.valamiért minden egyes változtatásnál előjön ez a nemzethalál téma, és bár abszolút nem gondolom, hogy ne rontanánk el dolgokat, azért nagy dráma sosem történt. már csak azért sem, mert ha valami nem működik végül, belátjuk és változtatunk. csak él a közösség 13 éve lassan...
-
válasz
Vakegérke #153 üzenetére
pedig utána is érték marad, ne erőltesd ezt a dolgot, ha kérhetlek. értem, hogy te nem örülnél neki, azt is értem, hogy esetleg mások sem, de utoljára mondom, hogy nincs vele elméleti gond. valaki mondhatja, hogy "sokat fórumoztam, sokat tettem a közösségért, ezért megérdemlem az egyéni avatart", más meg mondhatja azt, hogy "nem fórumoztam még sokat, de szeretem a PH-t és szeretném támogatni, ezért pedig köszönettel elfogadom az egyéni avatart".
nem értem, hogy miért abból indultok ki, hogy majd 3 napos hülyeregek fognak klubtagságért fizetni, igazság szerint ahhoz viszont drága, aki telibeszarja a PH-t, annak számára semmi értelme és igazi értéke sem lesz úgy sem.
-
válasz
Vakegérke #142 üzenetére
az biztos, hogy a kártya nem jogosít majd fel ámokfutásra. magyarán, ha valakinek sikerül véglegesen kipontoznia magát, akkor így járt, nem tudja használni az extra szolgáltatásokat. ezt világosan le is fogjuk írni.
ami az egyéni avatart illeti, ez egy jó kérdés, de önmagában nem olyan tragédia szerintem, hogy ha az:
- régi tagnak jár ajándékként
- klubtagnak jár a támogatásértnem mondom, hogy így lesz, de szerintem egyébként nincs vele elvi gond.
-
HuMarc
veterán
válasz
Vakegérke #145 üzenetére
Attól, hogy valaki frissen regisztrált, nem hülye. (ld.: Amikor újonc voltam, akkor szerintem ugyanúgy viszonyultam a dolgokhoz, mint most, és nem trollkodtam, csak azért, mert újonc voltam) Nem minden újonc troll (szerencsére) de sok trollt még újonc korában leállítanak. Ezért rögzül mindenkiben az, hogy aki újonc, az troll.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Vakegérke #142 üzenetére
"Másrészt ha fizet, akkor elvárhatja, hogy kapjon is érte valamit, mi szemének-szájának ingere."
Ha veszel egy VGA-t és merülőforralónak használod a garancia elveszik, hiába fizettél érte. Ugye ez a természetes manapság, meg úgy általában is. Szóval ebből kiindulva reménykedek, hogy a tagkártya "megtartásának" is lesznek további feltételei a fizetés után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Így néz ki a Topic információ.
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest