- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Így néz ki a Topic összefoglaló.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Ha valaki olyan sok ideje itt van, és olyan sokat hozzászólt, és valamilyen szinten megdolgozott azért az arcképéért, az szerintem valahol jogosan érzi sérelemnek, ha egy újonc kápéért vesz magának megtisztelést.
Tényleg nem akarlak megbántani, de ezt most komolyan nekem magyarázod? Ezzel a regisztrációval - ami hozzáteszem a harmadik, mert előtte volt régebbről kettő - cirka 6 éve vagyok itt, és közel 15.000 hsz-en vagyok túl...és magyarázod ezt nekem Te, a 6 hónapos regisztrációddal. Ha én nem érzem magam "többnek" ez által azokkal szemben, akik viszont pénzt áldoznak az oldalért, akkor talán Te se tedd. De ez csak egy javaslat...ha jobban (többnek) érzed magad csak azért, mert fél évvel előbb találtál rá az oldalra (vagy inkább azt mondom, hogy fél évvel előbb regisztráltál), mint a másik, lelked rajta.
-
Hennet
aktív tag
#Parci
Lehetnenek mondjuk plusz klubtag-arckepek, amik egy kicsit kulonlegesebbek, de csak a fizetosoknek erheto el. Ez szerintem eleg jo alternativa mindket oldalnak, aztan ha elertek a megfelelo rangot (esetleg konnyitett feltetelekkel) kaphatnak ok is teljesen egyenit, mint mindenki mas, igy nem veszik el a kuzdelem varazsa, viszont egy egesz fair ajanlat is.
Esetleg a kulon belyegkep se rossz otlet, foleg a regieknek az egyeni arckepuk melle. -
Vakegérke
félisten
"...elveszne az egyéni arcképek jelzése, amiből meg lehet tudni, hogy Igen, ez a tag nagy valószínűséggel nem mond hülyeséget."
Lehet, hogy az avatartól függetlenül független hülyeséget mond, de hogy kiböjtölte az egyéni arcképet, az biztos.
Ha eddig értéknek számított az egyéni avatar, akkor kár lenne a lehetőséget megvásárolhatóvá tenni.
-
TazLeacher
nagyúr
Sajnos néhányan elfelejtik, hogy ez egy üzleti vállalkozás. Persze, ez a mi játszóterünk, a hírportálunk, és nekünk csinálják, de egy tiszta: nem ingyen. Ez már rég nem a hobbioldal kategória, amit meló után délután 20 perc foglalkozással fent lehet tartani. Nekik ez a megélhetésük, és mint ilyenhez (meg persze a fejlesztésekhez) pénz kell. Így teljesen érthetőek ezek a lépések. Semmivel sem leszek/leszel szegényebb, ha egy két napja regisztrált újoncnak saját arcképe van. Nekem nem fog fájni, sőt! Én pont annak örülnék, ha mindenkinek egyedi lenne, de ez rengeteg munka...ami viszont pénzbe kerül...
Attól függetlenül, hogy a fórum működtetéséről az utóbbi 1-1,5 évben nem vagyok túl jó véleménnyel, az oldal, a funkciók folyamatosan fejlődnek, tehát van értelme a dolognak, akár pénzt költeni is rá, legyen az klubtagság avagy a fizetős hardverapró. Mert legyünk őszinték: nem véletlenül vannak itt ennyien.
(#139) Dany007:
Félreértesz nem a rendszerrel van "bajom", hanem azzal, hogy itt sokan azon rugóznak, hogy "megéri-neméri" amikor lényegében azt sem tudjuk, hogy konkrétan miről van szó. -
BigBlackDog
veterán
-
Hennet
aktív tag
Az egyedi rang OK (penzeszsak, istencsaszar, hasonlo szerenysegek, de az is egyseges!), meg pl egy plecsni az avatarra ami esetleg lehet sajat is, de az egyeni arcmas jarjon annak aki "megdolgozott" (szivott) erte eleget, pont ez a szepsege h nem lehet minden jottmentnek. Nagyon anatomiai sales dolognak tartanam azert az ilyen nemu penzkeresest...
Új hozzászólás Aktív témák
Így néz ki a Topic információ.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged