-
Mobilarena
Így néz ki a Topic összefoglaló.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vakegérke
félisten
Nem erőltetek én semmit. Pusztán azt teszem, amit eddig. Mondom azt, amit gondolok.
Majd meglátjuk, hogy mit hoz a szép új tagsági kártyával járó kedvezmények özöne.
Ez a hozzászólás mondjuk megfontolandó.Tartom a véleményem, miszerint aki hosszú éveken át jutott el odáig, hogy saját avatarja legyen, az bizony nem látja majd szívesen, hogy párnapos újoncok pár rongyos ezresért megkapják azt, amire ő csak várhatott, amíg kiérdemelte.
Ja, meg az egyéni rang...Úgy néz ki, hogy elveszti a varázsát az egész.
-
HuMarc
veterán
Ez némileg megnyugtatott (hogy a moderálás nem lesz enyhébb a pénzesek esetében).
Az egyéni arcképekre én úgy tekintek (és most nem akarok más nevében beszélni, de azt hiszem, másik is egyetértenek velem) mint egy külön rangra, vagy rang-kiegészítőre, ami azoknak jár, akik tényleg jó sok ideje itt vannak és ezalatt az idő alatt nem volt velük gond (amiből az következik, hogy jó tagjai a PH! fórumának) így ha minden második újonc egyéni arcképpel rohangálna, akkor egyrészt az Arcképgyárosoknak borzalmasan sok dolguk lenne, másrészt elveszne az egyéni arcképek jelzése, amiből meg lehet tudni, hogy Igen, ez a tag nagy valószínűséggel nem mond hülyeséget.
-
BigBlackDog
veterán
Avatarral kapcsolatban igazad lehet, de lehetséges, hogy sok egyéni arcképesben más van "berögzülve" (én is köztük vagyok szvsz). Türelmesen vártak ("keményen dolgoztak") míg megkapták az egyéni arcképet, hiszen ez csak egy kedveskedés azoknak a konstruktív tagoknak, akik megérdemlik.
Persze ez a berögződés csak egy állapot, változtatni lehet rajta, nem akarok semmiképpen vitát nyitni, csak leírtam a véleményemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Így néz ki a Topic információ.
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged