-
Mobilarena
Így néz ki a Topic összefoglaló.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Vakegérke #165 üzenetére
Szerintem ne igyunk előre a medve bőrére. Van még a tagkártyás rendszerrel egy kis meló, ha jól értettem, aztán majd eldől. Részemről szívesen vennék egy szavazásos rendszert a kérdések eldöntéséhez. Pl. lenne egy kezdő kör, ahol eldőlne, hogy mit tartunk a 1/5/10/n legfontosabb kérdésnek, amikben a közösség döntene. Aztán, hogy ezt a "javaslatcsomagot" milyen mértékben veszik figyelembe, az már nem ránk tartozik. De lehet, hogy mindenekelőtt lesz valami tesztidőszak is. De a lényeg, az első mondat; szerintem ne igyunk előre a medve bőrére.
-
BigBlackDog
veterán
Avatarral kapcsolatban igazad lehet, de lehetséges, hogy sok egyéni arcképesben más van "berögzülve" (én is köztük vagyok szvsz). Türelmesen vártak ("keményen dolgoztak") míg megkapták az egyéni arcképet, hiszen ez csak egy kedveskedés azoknak a konstruktív tagoknak, akik megérdemlik.
Persze ez a berögződés csak egy állapot, változtatni lehet rajta, nem akarok semmiképpen vitát nyitni, csak leírtam a véleményemet. -
BigBlackDog
veterán
válasz
Vakegérke #142 üzenetére
"Másrészt ha fizet, akkor elvárhatja, hogy kapjon is érte valamit, mi szemének-szájának ingere."
Ha veszel egy VGA-t és merülőforralónak használod a garancia elveszik, hiába fizettél érte. Ugye ez a természetes manapság, meg úgy általában is. Szóval ebből kiindulva reménykedek, hogy a tagkártya "megtartásának" is lesznek további feltételei a fizetés után. -
BigBlackDog
veterán
-
BigBlackDog
veterán
válasz
DeFranco #121 üzenetére
Engem nem annyira hatott meg ez az "éves tagdíj". Persze, támoga(tha)ssa az oldalt aki akarja, esetleg kapjon némi kiváltságot is cserébe. De szvsz az lenne a legrosszabb, ha a kiváltságok határoznák meg a támogató egyének körét. (egy adag "vérpistike" jelenne meg hirtelen) Aztán lehet, hogy teljesen rosszul gondolkozok?
-
BigBlackDog
veterán
Valóban hasznos újítás a tapasztalatlanabb tagoknak! Viszont, ha már elolvastam, akkor nem tudnám valahogy kikapcsolni/áthelyezni az első hozzászólás elé? Kicsit zavaró, hogy olvasott hsz-ként még mindig ott virít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Így néz ki a Topic információ.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- iPhone topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Háztartási gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged